Madalin Voicu a declarat miercuri seara in cadrul emisiunii "La ordinea zilei" (Antena 3) ca dezaproba declaratia lui Victor Ponta in care spune ca Elena Udrea este "regina" spagilor din vami, dar dezaproba la fel si declaratia acesteia in care-l face pe lideurl PSD "regele sexgate-ului din PSD".

Regine si sexgate-uri in politica romaneascaFoto: Colaj foto

"Nu este normal sa acuzi asa fara probe, iar acest gen de dialog nu e de dorit intre politicieni in general", a spus Madalin Voicu. Acesta a respins si argumentele moderatoarei care s-a straduit sa explice ca Victor Ponta "are o gandire mai pragmatica, de procuror, si nu e un visator c anoi toti si el a gasit o legatura, un fir intre primarul Aradului, Gheorghe Falca, presedintele ANAF, Sorin Blejnar, si Elena Udrea." "Se stie ca cei doi sunt prietenii si protejatii Elenei Udrea, deci nu e logic sa presupunem ca cei doi nu puteau da tunuri fara ca Udrea sa stie?", s-a intrebat moderataoarea emisiunii.

Istoricul declaratiilor:

Victor Pontaa inaintat un intreg scenariu, marti seara in cadrul emisiunii "Subiectiv"- Antena 3 cu privire la valul de arestari din vami. Liderul PSD sustine ca investigatia SRI s-a oprit la seful adjunct al ANAF pentru ca urmatorul la care trebuia sa se ajunga era Sorin Blejnar, "cel la care se strang banii de la vama, de la rambursarile de TVA, de la evaziunea pe produse petroliere, de la alimente si flori".

Ponta a afirmat ca Sorin Blejnar are avantajul de a fi din Arad "de unde e si Gheorghe Falca, Traian Igas si cu totii sunt preferatii doamnei Elena Udrea, care nu e din Arad dar si-a dat seama ca sunt eficienti". In opinia sa, Elena Udrea este cea care ii protejeaza, iar aceasta "formatiune" se afla in prezent, intr-o "crunta batalie cu Vasile Blaga".

Intrebat cine e "regina" vamilor, Victor Ponta a declarat ca are dovezi clare ca regina e cea care ii protejeaza, Elena Udrea.

Reactia Elenei Udrea

"L-am auzit iarasi, in aceasta seara, pe Victor Ponta, un flacau care a ajuns presedinte de partid inainte de a depasi faza concursurilor de frumusete terminate cu dosare penale de la organizatia de tineret a PSD, vorbind despre mine intr-un mod bolnavicios.

Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste. Astazi ma proclama 'regina' intr-un context halucinant, care nu are nicio legatura cu mine", scrie Elena Udrea, pe blogul ei, in replica la declaratiile facute marti seara de Ponta, la Antena 3.