Sustinerea lui Sorin Blejnar pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Administratia Fiscala a venit din partea Organizatiei Judetene a PDL Arad, anunta Realitatea TV.

"Organizatia Judeteana a PDL Arad, prin prezenta va face cunoscuta sustinerea politica a lui Sorin Blejnar pentru functia de Presedinte al Agentiei Nationale de Administratie Fiscale din cadrul Ministerul Economiei si Finantelor", se arata in documentul prezentat de televiziunea de stiri. Documentul semnat de Gheorghe Seculici, presedinte PDL Arad dateaza din 5 decembrie 2008.

Andreea Paul Vass, consilier al premierului Emil Boc a declarat duminica seara, la RTV ca prim-ministrul a trimis un corp de control la ANAF, unde se fac verificari. In cadrul acestei actiuni este vizata activitatea lui Sorin Blejnar.

"Intotdeauna cand exista o suspiciune de inadecvare intr-o functie de magnitudinea celei detinute de dl Blejnar in mod evident ca interesul premierului este maxim. Da si este normal sa fie astfel de anchete", a declarat consilierul personal al premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, la emisiunea "Editie Speciala" de la Realitatea Tv.