Marian Vanghelie a explicat la emisiunea "Evenimentele zilei" de pe B1 TV ca el este "un politican in slujba oamenilor" si daca ministrul Elena Udrea a dorit sa colaboreze cu el in realizarea "celui mai mare proiect imobiliar de dupa'89" nu a putut decat sa se comporte normal, chiar daca au existat atacuri peste limita decentei intre cei doi.

Marian Vanghelie (arhiva)Foto: AGERPRES

N.R. Este vorba despre un proiect imobiliar pe 100 de ha unde vor fi construite peste 15 mii de locuinte.

Vanghelie a vorbit si despre relatia cu Victor Ponta facand o analogie cu relatia sa cu Geoana aratand ca a ramas alaturi de acesta pana la capat chiar daca l-a votat pe Ion Iliescu la sefia PSD.

In finalul emisiunii primarul sectorului 5 a declarat ca-si doreste sa candideze la functia de primar general al Capitalei, dar prefera sa nu se grabeasca si sa-i astepte mai intai pe "bucuresteni ca sa vizualizeze cine face ceva in acest oras".

Liderul PSD Bucuresti spune ca nu e nicio suparare daca nu va ajunge primar general la urmatoarele alegeri deoarece el are un proiect pe 15 ani pentru Bucuresti si-si propune ca in urmatorii 3 ani sa aduca consultanta "de peste tot de afara" asa cum a facut recent prin vizita la Washington.