Invitatul lui Robert Turcescu si Ion Cristoiu in emisiunea "EvZ" de pe B1 Tv a fost liderul PSD, Victor Ponta. Pe finalul emisiunii liderul PSD a fost nevoit sa raspunda la cateva intrebari legate de Piata Universitatii si raporturile sale cu Ion Iliescu iar tensiunea a crescut brusc in platou.

Ponta vs TurcescuFoto: Colaj / Sursa: Agerpres

Victor Ponta: E un atac penibil Robert.

Catre Ion Cristoiu: Putea (nr. Robert Turcescu) mult mai mult pe vremea cand il cunosteam eu. De cand a plecat de la Realitatea. Ce sa-i faci? Echipa mai mica, meci mai slab...

Robert Turcescu: Victor, de ce te-ai suparat?

Victor Ponta: Robert, e o porcarie ce faci. Pe vremea cand lucrai la Realitatea si faceai o porcarie o faceai mai destept.

Robert Turcescu: Nu amesteca lucrurile.

Victor Ponta: Pai tu vrei sa ma judeci pe mine care am fost in Piata Universitatii...

Robert Turcescu: Ti-am spus ca nu te judec ci era vorba de o promisiune facuta de tine unor oameni din generatia ta.

Victor Ponta: Am fost in Piata si a afost cel mai rau lucru de dupa '89. Dar ca in 2011.. Eu intotdeauna imi mentin promisiunile, iar spre deosebire de tine care n-ai fost in Piata, eu ma zbat ca in aceasta tara hotii si smecherii aia de la putere, pe care tu-i aduci in emisiune, se plece...

Victor Ponta a avut un schimb taios de replici si cu Ion Cristoiu, acesta din urma acuzandu-l repetat ca este "mereu iritat" si nerespectuos. "Va rog frumos sa ma lasati sa termin. Cu mine nu sunteti prieteni ca si cu domnul Turcescu... Dumneavostra trebuie sa intelegeti ca atunci cand atacati pe cineva asteptam si dovezi. Suntem jurnalisti si trebuie se le cerem. Noi nu facem jurnalism urland la invitati oricat de mult si-ar dor unii", a declarat Ion Cristoiu.