Liderul PSD Victor Ponta a refuzat la Antena 3 sa comenteze acuzatiile aduse de catre seful ANAF, Sorin Blejnar, care sustine ca liderul social-democrat ar fi primit sponsorizari ilegale pe "suveica" termocentrelelor de la Rovinari si Turceni.

Victor PontaFoto: Agerpres

In locul unor raspunsuri, liderul social-democrat a trecut la acuze sustinand ca locul lui Blejnar este la inchisoare el "patronand coruptia" si evaziunea fiscala.

Ponta mai spune ca "toate acestea sunt atacuri facute la ordinul presedintelui Basescu si sunt orchestrate de consilierii politici Dan Andronic si Tal Silberstein.

"Dl. Basescu este obisnuit sa le caute adversarilor sai un dosar. Lui Crin Antonescu i-a zis ca este turnator sub numele de "Porumbacu", iar mie in direct la tv ca am primit bani de la Turceni si Rovinari.", a fost replica copresedintelui USL.

Acesta si-a exprimat si afirmatiile facute la adresa celor doi consilieri amintiti:

"In 2004 am lucrat in staff-ul de campanie al lui Adrian Nastase cu Dan Andronic si Silberstein care lucreaza acum pentru Traian Basescu. Atunci imi cereau sa facem o campanie negativa si sa-l acuzam mereu pe Traian Basescu. Le-am spus ca nu se poate fiindca noi am fost la putere si nu ar avea rost. Asa se incearca si acum. Nu sunt dispus sa raspund la toate atacurile lui Traian Basescu si nu sa ma justific zilnic de ceva ce nu exista", a incheiat Ponta.