Marian Vanghelie a fost invitatul lui Robert Turcescu in emisiunea "EvZ" la B1 TV unde a declarat ca nu-l deranjeaza debarcarea sa de la conducerea filialei PSD din Capitala spunand ca va castiga oricand alegerile pentru sefia filialei amintite si ca doreste ca la alegerile pentru postul de primar general sa fie desemnat cel care este cel mai bine plasat in sondaje.

Ponta si VanghelieFoto: Agerpres

Vanghelie spune ca este contestat fiindca este un lider important facand o comparatie cu Traian Basecu pe care-l considera, alaturi de Ion Iliescu, ca pe "singurii lideri adevarati din tara".

Primarul sectorului 5 spune ca nu a "reactionat negativ asa cum se asteptau unii" si anunta ca-i va calma pe membrii social-democrati ai filialei Bucuresti spunandu-le ca inlaturarea sa si formarea noului birou coordonator poate fi un pas inainte "pentru cea mai puternica filiala PSD".

Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.

"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".

Propunerea a fost adoptata in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, inregistrandu-se sase abtineri si niciun vor impotriva.

"Nu e o decizie impotriva cuiva, e o decizie in interesul PSD-ului" pentru "cele mai importante alegeri pe care PSD le-a avut in cei 20 de ani de existenta", a sustinut el.