Robert Turcescu a prezentat in emisiunea "EvZ" de pe B1 TV un filmulet prezentat de Antena 3 in care Dan Voiculescu era ridicat in slavi invitand apoi invitatii din platou sa-l comenteze. Cel mai acid s-a dovedit Cozmin Gusa care a declarat ca, in calitate de fost sef al Intact, stie sigur ca Voiculescu a fost de acord cu "aceasta oda" deoarece "acesta cenzureaza in trust orice material care are legatura cu el".

Gusa si VoiculescuFoto: Colaj / Sursa foto: Agerpres

Vorbind despre principalii realizatori de la Antene si in special de Mihai Gadea, Gusa a declarat ca acestia au fost niste jurnalisti foarte buni pana au cazut "din isteria anti Basescu in pupincurismul pro Voiculescu".

"Va mai spun ca in acest film se mai face o dezinformare si anume ca Voiculescu ar fi infiintat Antena 3. Acest post a fost infiintat de Sorin Oancea", a continuat Gusa.

Robert Turcescu a dezvaluit si el ca a fost 'curtat" de mai multe ori pentru a trece de la Realitatea TV la Antena 3, "dar nu puteai vorbi cu el fiindca era foarte zgarcit".

Un mic fragment din filmuletul care-l lauda pe Dan Voiculescu

"Forta media nu i-a adus lui Dan Voiculescu doar bucurii dar si antipatia adversarilor politici care au facut tot ce au putut pentru a-l determina sa cedeze presiunilor de tot felul. I s-au pus in spate fapte pe care nu le-a facut, s-au inventat povesti pe care credulii le-au inghitit... ce face vicepresedintele Senatului in fata atacurilor? ce nu fac multi. Prin fundatiile sale ii ajuta pe tinerii talentati si-i ajuta pe cei oropsiti de soarta sa o duca mai bine, iar ca om politic ii ajuta pe romani sa nu fie umiliti in tara lor... Dan Voiculescu are 7.000 de angajati...7000 de familii rezista in fata crizei datorita investitiilor facute de el... Acestea sunt doar cateva motive pentru care angajatii de la Intact ii spun <>"