Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat in emisiunea "EvZ" de pe B1 TV ca politicienii romani s-au dovedit reponsabili si au luat cele mai potrivite masuri pentru a iesi din criza economica si a nu ajunge in situatia in care se afla azi Grecia, Portugalia, Spania sau Irlanda. "Noi am scapat ieftin. Chiar daca mai loveste un val de criza, Romania este mai bine protejata. Daca USL-ul era la guvernare, garantez ca noi eram acum in situatia Greciei. Ei au cerut cresteri de salarii, s-au opus Codului muncii...", a declarat Lazaroiu.

Sebastian LazaroiuFoto: Agerpres

Vorbind despre decizia luata azi in cadrul Coalitiei de a nu mai participa la emisiunile de la Antena 3, in urma scandalului "diploma de BAC a lui Funeriu", Lazaroiu spune ca sunt anumiti parlamentari PDL care spun ca vor merge totusi la anumite emisiuni "civilizate" de la postul amintit. "Acei parlamentari nu vor fi sanctionati c anu are rost. Acesti oameni nu sunt o plusvaloare pentru partid si s-ar putea ca multi dintre ei sa nu amia iba sustinerea partidului la urmatoarele alegeri", a avertizat ministrul.

Despre Victor Ponta

Ministrul Sebastian Lazaroiu a declarat ca Victor Ponta a castigat alegerile pentru sefia PSD si cu ajutorul PDL-ului. "Sun mici aranjamente tehnice in filialele partidului. A avut un sprijin logistic. Intrebati la Dambovita, la Iasi..." a declarat Lazaroiu care sustine ca liderul PSD nu va fi candidatul USL la prezidentiale fiindca oamenii din partid il prefera pe Sorin Oprescu.

Lazaroiu sustine ca Victor Ponta l-a "vizitat" de cateva ori pe presedintele Traian Basescu ca sa-i ceara sprijin politic pentru anumite proiecte. Mai mult, acesta spune ca Victor Ponta este un prieten al PDL si are multi prieteni in PDL.

Alte declaratii: