Seful Cancelariei Prezidentiale ar fi adormit in timpul unei intalniri importante desfasurate in timpul vizitei presedintelui Klaus Iohannis ce a avut loc la mijlocul lunii iulie, sustineclick.ro, insaDan Mihalache spune ca "poza este o manipulare ordinara".

Dan Mihalache ar fi adormit in timpul unei intalniri oficialeFoto: Click

Potrivit publicatiei citate, in timpul intalnirii, Dan MIhalache a dat semne din ce in ce mai pronuntate, iar cand cei doi presedinti au parasit intalnirea, iar la masa discutiilor au ramas doar cei din staff-urile prezidentiale, conducatorul Cancelariei Prezidentiale a adormit, persoane prezente declarand pentru Click ca acesta a sforait.

Fotografiile ar fi fost facute de un membru al delegatiei sarbesti.

Dan Mihalache spune insa, potrivitstiripesurse.roca "poza este o manipulare ordinara".

Potrivit oficialului de la Cotroceni, era vorba despre un moment in care delegatia romana astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre cei doi presedinti, care au durat mai mult de de o ora.

"Cine se uita la poza vede foarte clar ca fiecare membru al delegatiei isi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente. Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate", a spus Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro, adaugand ca el crede ca fotografia a fost facuta de "un binevoitor roman"