Topul celor mai scumpe vile cu piscina scoase la vanzare in Romania. Preturile celor mai scumpe vile cu piscina, construite dupa anul 2000 si aflate acum la vanzare, se apropie de trei milioane de euro in Bucuresti si se situeaza sub un milion de euro in restul marilor orase din tara, potrivit unui clasament realizat pe baza ofertelor inscrise pe portalul de anunturi imobiliare.ro. In zona Iancu Nicolae din Bucuresti, o vila construita in anul 2000 si coal.ro Capitmpartimentata in opt camere (plus dependinte) are un pret cerut de 2,8 milioane de euro. Locuinta dispune de o suprafata utila de 520 de metri patrati si este amplasata pe un teren de 1.440 de metri patrati, din care suprafata libera se ridica la circa 1.100 de metri patrati. In curtea amenajata se gaseste o piscina de circa 60 de metri patrati, scrie Capital.ro.

Business reportFoto: Colaj foto

Litoralul romanesc: de ce sa schimbam ceva cand lumea-i fericita? Discutiile privind necesitatea unor schimbari in modul in care se face turism pe bucata de coasta romaneasca a Marii Negre sunt intotdeauna sterile. Patronul roman este multumit ca are traiul asigurat pentru un an intreg, fara a fi nevoit sa faca investitii majore. La fel de multumit este si turistul roman ajuns mahmur in camera, dupa ce a tocat la discoteca cateva sute de euro pe o sticla vin spumos (care costa cateva zeci de lei la alimentara din colt). Turist care nu mai baga in seama igrasia, gandacul, mobilierul antic sau aerul conditionat asurzitor (in cazul fericit in care exista aer). Si mai multumit decat turistul este angajatul sezonier. Oricare ospatar face ochii ca farurile atunci cand interactioneaza cu clientul bun de jumulit, care da navala in bodega lui la sfarsit de saptamana, in ciuda serviciilor mediocre care i se ofera, scrie Economica.net.

TOP 5 masini potrivite pentru femei. Tinand cont de atentia pe care doamnele o acorda sigurantei si consumului redus de carburant, EVZ le recomanda cinci marci de autoturisme cu care pot circula confortabil si in siguranta pe strazile oraselor Autoturismul personal este mult mai mult decat un simplu mijloc de transport. Este, totodata, o reprezentare a statutului si a personalitatii proprietarului. Din acest motiv, atunci cand sunt pusi sa-si aleaga marca si modelul autoturismului, barbatii si femeile fac scrie EVZ.ro.

Top 5 - Cele mai grele intrebari care pot aparea la proba teoretica a examenului auto. Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, spune o veche vorba din popor. Ei bine, in cazul examenului auto, fara teorie nu poti sustine proba practica, iar astfel nu vei obtine permisul de conducere. Dupa cum deja stiti, pentru promovarea examenului trebuie sa acumulezi minim 22 de raspunsuri corecte din 26 maxim posibile. In urma unui sondaj realizat pe website-ul Chestionarepenet acestea sunt cele mai dificile int.rebari care te-ar putea surprinde in timpul probei teoretice, scrie auto-bild.ro

Cum si-a facut 50 Cent milioanele de dolari si cum le pierde. Celebrul raper 50 Cent a cerut protectia impotriva falimentului, conform legii, dupa ce a fost dat in judecata intr-un nou proces. Averea sa a scazut de peste trei ori in opt ani, pana la 155 de milioane de dolari, iar datoriile lui ar ajunge la circa 50 de milioane de dolari, potrivit presei. Pe numele lui real Curtis Jackson, 50 Cent a devenit celebru in 2003, odata cu aparitia albumului sau de debut, "Get Rich or Die Tryin", care s-a vandut in mai mult de 12 milioane de s. Veniturile brute realizate de atunci din vanzarea albumului depasesc 46 de milioane de dolari, scrie Economica.net.

Cat se castiga la stat. Lefurile celor mai importanti angajati ai statului roman sunt mult mai mici decat ale omologilor europeni, iar ierarhizarea remuneratiilor pare a nu avea nicio legatura cu importanta functiei, potrivit Capital.ro.

Ministrul Mediului, despre procesul intentat de Gabriel Resources privind Rosia Montana: Statul si-a indeplinit toate atributiile. Statul roman a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, raspunzand unei intrebari privind procesul intentat de catre Gabriel Resources impotriva Romaniei. Ministrul Mediului a afirmat ca este dreptul oricarei companii sa se adreseze unei anumite instante, iar instanta va decide cine a gresit, noteaza Adevarul.ro.