Artanu’ de la Timpuri Noi, rapperul Raku si actorii Mihai Baranga si Elena Rotaru sunt cativa dintre membrii redactiei unui nou post TV on-line, Happy Fish.

Fara publicitate. Fara talk-show-uri. Fara filme proaste. 4 canale, 12 emisiuni, portii de 3 minute.” Asa suna prezentarea concisa a televiziunii on-line Happy Fish TV, publicata pe prima pagina a site-ului care o gazduieste, www.happyfish.ro.

Postul, care va fi lansat oficial cel mai probabil la inceputul lui 2008, a inceput productia pentru formatele sale in iunie si are deja peste 2.000 de utilizatori inscrisi. Amatorii de emisiuni de stiri prezentate in ritmul unor voci ca Artanu’ sau rapperul Raku, de formate utilitare pe subiecte de la IT la shopping, sau de concursuri cu premii intitulate sugestiv „Prost si bogat”, se pot inscrie pe lista de asteptare urmand instructiunile de pe site.

„Generatia 3 minute” este unul dintre mottourile televiziunii. Asta deoarece variatele show-uri marca Happy Fish nu depasesc aceasta durata, mizand pe consistenta, un stil inconfundabil si o valoare de productie ridicata, avand in vedere standardele obisnuite ale televiziunilor on-line.

Principalele atuuri ale Happy Fish TV sunt formatele proprii, iar actorii Mihai Baranga si Elena Rotaru, rapperul Raku si Gojira, un nume bine-cunoscut pe piata underground de muzica electronica, sunt cativa dintre cei 16 membri ai redactiei televiziunii, alaturi de invitati ca Artanu’, vocalul trupei Timpuri Noi.

Integral in Evenimentul Zilei