Orlando Nicoara enumera pe blogul sau , citand ca sursa blogul celor de la Adobe, ce calitati trebuie sa indeplineasca un bun manager. Ar trebui sa-i pui o singura intrebare si il rogi sa raspunda sincer: Stimate domn, aveti sau ati avut mai multe amante simultan? Daca raspunde da, el este omul de care ai nevoie, crede Orlando.

Un bun manager ar trebui sa aiba urmatoarele calitati:

- Multitasking. Evident, omul nostru este multitasking.

- Multa energie. Pe mine unul uneori ma depaseste situatia, si nu am decât o sotie. Candidatul nostru este în stare sa tina piept la cateva femei simultan.

- Atentie pentru detalii si memorie buna. Va dati seama ca este in stare sa asculte fiecare femeie si sa tina minte ce a spus fiecare fara sa le încurce?

- Putere de convingere si motivare. Cumva reuseste sa fermece fiecare femeie oferindu-i ceea ce are nevoie in limita timpului si resurselor sale limitate

- Ingeniozitate in a gasi finantare pentru proiecte. Aici chiar este un as! Cum naiba reuseste sa faca fata la provocarea asta nu stiu (bani de flori/cadouri/ film la mall/restaurant/ weekend-uri romantice)?

- Capacitatea de a termina la timp un proiect. Este foarte capabil de a se incadra in timpul alocat fiecarei amante fara a o dezamagi.?

- Rezistenta supraumana la stress. NO COMMENT.

- Optimism, gandire pozitiva. Ideea ca ar putea fi prins cu mâta în sac, ca ar putea sa-si piarda vreo parte a corpului in urma unui atac de gelozie nici nu ii trece prin cap?

- Asumarea riscurilor. De toate felurile…

- Capabil sa tina un secret. Evident ca este foarte discret.

Capacitate de a trata in mod egal subalternii si de ai face sa se simta speciali. Este un “natural talent”, cum s-ar zice!

- Si ultima, dar nu mai putin important, cinism sau o linie foarte mobila a moralitatii. Din nou, NO COMMENT

dezbate pe blogul lui Orlando