Brazii de Craciun pot fi cumparati
cu un singur click
Foto: Gandul

Fie ca alegeti brad sau molid, natural sau artificial, mai mare sau mai mic, din import sau autohton, pomul de Craciun, alaturi de mirosul de cozonaci proaspat scosi din cuptor si de bucatele traditionale, intregeste atmosfera de sarbatoare din casele tuturor. Oferta comerciantilor este foarte variata: brazii pot fi cumparati din supermarket, de la piata sau chiar de pe Internet, pentru cei dintre noi carora programul nu le permite sa colinde dupa pomul de Craciun. Cei mai pretentiosi pot alege un brad din Danemarca sau din Canada sau il pot cumpara si chiar inchiria gata impodobit. Astfel, au aparut si firme specializate in livrarea brazilor de Craciun sau firme de decoratiuni care s-au specializat in decorarea brazilor in timpul sezonului.

Desi pana nu demult un sector exclusivist, dedicat cu precadere marilor companii, inchirierea pomilor de Craciun este pusa din ce in ce mai mult la dispozitia tuturor celor care opteaza pentru o astfel de varianta. Firmele care ofera astfel de servicii inchiriaza doar brazi artificiali, brazii naturali putand fi cumparati gata impodobiti. Ca sa inchiriati un brad artificial pentru tot sezonul trebuie sa aveti disponibili pe putin 600 de lei, in pret fiind incluse podoabele, transportul si montajul.

„Firmele care vor sa-si suprinda angajatii si clientii cu un brad de invidiat pot da pana la 10.000 de euro, pret la care poate ajunge un brad de 6 metri, la care impodobitul dureaza si 3-4 zile”, au declarat reprezentantii Casa Cochet, companie specializata in organizarea de evenimente.

Integral in Gandul