Surse apropiate Audi au sugerat ca salonul auto de la Detroit – de la inceputul lui 2008 – va fi scena lansarii a doua masini ale brandului german. Primul dintre acestea este un concept „cu totul deosebit” – dupa cum l-au numit sursele –, iar al doilea vehicul este o masina de serie care va ajunge pe piata chiar in 2008. Cei de la Audi si-au propus ca lansarea masinilor sa beneficieze de o conferinta de presa cu transmisie la nivel mondial.

Pentru ca nu exista informatii certe cu privire la aceste modele, putem sa presupunem ca masina concept este Audi R8 cu propulsor V10 – cel aflat acum pe Gallardo. Nu este complet exclus nici cazul in care Audi a finalizat deja un concept de pentru sedanul coupe Audi A7.

Pentru masina de serie specialistii cred ca este vorba de R8 decapotabil, model este insa asteptat la sfarsitul lui 2008. O a doua varianta poate fi fratele mai mic al Q7, un SUV de dimensiuni compacte, botezat Q5. Masina a fost deja prezentata sub forma unui concept numit CrossCoupe, la jumatatea lui 2007 in China.

Pe lista masinilor de serie ar putea intra si mezina A3 a carui facelift este prevazut pentru jumatatea lui 2008. Nimic nu este batut in cuie asa ca este mai bine sa asteptam alte informatii sau chiar debutul salonului american pentru a lamuri aceste necunoscute.

Stiri Auto