Au avioane private, cele mai luxoase locuinte si colectii de masini unicat. In plus, conturile lor de economii depasesc Produsul Intern Brut al unor state ca Barbados, dupa cum arata revista americana "Forbes". Este vorba despre cei mai bogati sefi de companii, iar pe primul loc in top se afla presedintele grupului Berkshire Hathaway, Warren Buffett, cu o avere de 52 miliarde de dolari.

Oamenii de afaceri de origine indiana se pare ca sunt hotarati sa dovedeasca lumii ca pot sa acumuleze intr-un timp scurt averi uriase. Prin urmare, in clasamentul celor mai bogati 10 CEO din lume, intocmit de revista americana "Forbes", patru provin din India.

Magnatul otelului Lakshmi Mittal, fratii Ambani, Mukesh si Anil, dar si fondatorul imperiului Wipro, Azim Premji, au reusit sa stranga averi pentru care nu ar mai fi nevoiti sa munceasca nici macar o zi din viata lor. Cu toate acestea, ajung la birou cu precizia unui ceas.

Presedintele si CEO-ul grupului american de investitii Berkshire Hathway, Warren Buffett, ocupa pozitia fruntasa, cu o avere de 52 miliarde de dolari. Buffett este urmat de seful grupului ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, cu 32 miliarde de dolari.

Adevarul