Vodafone separă turnurile de telecomunicații într-o nouă companie și ia în calcul listarea acesteia. Acțiunile cresc puternic. Vodafone plănuiește separarea turnurilor de telecomunicații într-o nouă companie, operațiune ce urmează să fie finalizată până în mai 2020. Un pachet minoritar de acțiuni la noua companie, care va cuprinde cel mai mai mare portofoliu de turnuri pentru telefonie din Europa, ar putea fi vândut ulterior pe bursă, ajutând Vodafone să își reducă datoriile, conform Profit.ro.

colaj businessFoto: Hotnews

Sistemul 112, modernizat de firme controlate de Sebastian Ghiță. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a dat 3 milioane de euro pentru modernizarea sistemului 112 unei asocieri din care făceau parte şi firme controlate de Sebastian Ghiţă, scrie Newsweek.

Românii cărora firma le dă 26 de zile de concediu pe an. “Asta contează, la urmă”. Este vară şi, mai toţi românii îşi numără cu atenţie ...zilele de concediu. Numărul de zile libere reprezintă un beneficiu de care mulţi candidaţi ţin seama atunci când caută un post, relatează Știrile ProTV.

Planul strategic al Carrefour dă roade; profitul a crescut peste estimări. Profitul Carrefour a urcat peste estimări în primul semestru din 2019, reflectând rezultatele mai bune obținute pe piețele sale de bază din Franța și Brazilia, datele sugerând că cel mai mare retailer european face progrese cu planul său strategic ''Carrefour 2022'', transmite Reuters conform Profit.ro.

Persoanele cu credit ipotecar şi micii antreprenori sunt pe cale să nu poată aplica pentru Programul AFM – sisteme fotovoltaice din cauza noilor condiţii. Pentru programul AFM – Sisteme fotovoltaice, care se va lansa în curând, ghidul de finanţare urmează să se modifice printr-un Ordin al Ministerului Mediului, la ora actuală aflat în dezbatere publică, scrie Adevarul.