Un oficial Renault a anuntat astazi ca noul Sandero va costa mai putin decat actualul Logan berlina.

Agitatia care s-a produs in jurul noului hatchback Dacia, care va debuta la Geneva, continua. De aceasta data, despre Sandero vorbeste chiar Christian Esteve, presedintele regiunii Euromed a grupului Renault, citat de Evenimentul Zilei.

Esteve a declarat astazi ca viitoarea varianta a modelului Logan, botezata Sandero, va fi lansata pe piata europeana in toamna acestui an si va avea un pret de pornire situat sub actuala berlina. "Aceasta este promisiunea pe care am facut-o, de a lansa un hatchback cu un pret mai mic decat al Logan, si o vom respecta", a spus Esteve.

In prezent, varianta sedan a modelului Logan, porneste pe piata din Romania de la aproximativ 6500 de euro, cu mult peste pretul anuntat oficial de constructorul francez atunci cand modelul se afla inca in dezvoltare.

Christian Esteve nu a dezvaluit alte detalii, dar, cel mai probabil, versiunea de top a hatchback-ului Sandero va fi mai scumpa decat corespondenta sa berlina. Viitorul Sandero va fi produs si in varianta cu volan pe dreapta, urmand a fi exportat in Marea Britanie.

Automarket.ro