Casele de avocatura de afaceri Musat&Asociatii, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen si Tuca, Zbarcea&Asociatii conduc topul firmelor de profil din Romania, din punct de vedere al valorii serviciilor facturate in 2007, potrivit datelor depuse de catre acestea la Administratia Financiara.

Primele zece firme de avocatura au facturat in total, in 2007, servicii in valoare de peste 90 mil. euro fara TVA (peste 100 mil. euro cu TVA). Musat&Asociatii, a facturat, anul trecut, servicii avocatiale totale in valoare de 14,3 mil. euro fara TVA (15,7 mil. euro cu TVA). In perioada similara, NNDKP a facturat servicii de 12,6 mil. euro fara TVA (13,9 mil. euro cu TVA), in timp ce Tuca, Zbarcea&Asociatii a inregistrat 12,4 mil. euro fara TVA (14,08 mil. euro cu TVA). Valorile prezentate au fost calculate pe baza fiselor decont depuse lunar de catre firmele de avocatura la Administratia Financiara.

In topul primelor zece firme de avocatura se situeaza, de asemenea, subsidiara locala a gigantului britanic Linklaters, care face parte din asa-numitul Magic Circle (topul firmelor londoneze de profil), cu 11,03 mil. euro fara TVA (11,9 mil. euro cu TVA), in conditiile in care avocatii biroului din Bucuresti deruleaza proiecte atat in Romania, cat si pe alte piete din regiune, precum Bulgaria si Serbia.

Integral in Business Standard