Unul dintre cei mai importanti headhunteri din Romania a lansat un sistem de management al organizarii activitatii prin care firmele pot scapa de dosare si chiar de sedinte.

George Butunoiu, proprietarul firmei de consultanta in resurse umane cu acelasi nume si fost managing partner in cadrul agentiei de resurse umane Alexander Hughes, a lansat Kazier, un sistem de management al organizarii activitatii care permite companiilor din industria serviciilor sa isi reduca costurile prin cresterea productivitatii angajatilor.

Practic, Kazier, dezvoltat si comercializat de compania Zero Paper - detinuta tot de Butunoiu -, include un soft si totodata un sistem de management. „Kazier nu este doar un soft, este un sistem de organizare si optimizare a activitatii de servicii, putindu-se adapta in foarte multe domenii precum resurse umane, avocatura, consultanta, publicitate, publishing, pentru firmele de training.

De asemenea, poate fi folosit si pentru companiile care vind produse, dar putine si scumpe, si pentru care relatia cu clientul este speciala, in sensul in care fiecare trebuie tratat diferentiat“, explica Butunoiu.

Potrivit acestuia, efectul principal al acestui sistem consta in reducerea costurilor. „Efectul acestui sistem l-am vazut chiar in firma mea. Concret, de cind am implementat acest sistem, noi nu mai avem hirtie in birouri, ceea ce in termeni de productivitate inseamna un salt foarte mare.

Integral in Cotidianul