Mai multe companii internationale de consultanta de business, vinzari, si marketing cu birouri si in Statele Unite aduc oferte de locuinte cu doua, trei, respectiv patru camere in Florida, la tirgurile imobiliare din Capitala. Potrivit organizatorilor Tirgul National Imobiliar (TNI), ofertele imobiliare din Statele Unite ale Americii au preturi mai mici, in cele mai multe cazuri, decit cele din Romania.

Printre locuintele scoase la vinzare de companiile americane se regasesc si apartamente de doua camere in Florida, construite in anul 2000 si cu o suprafata de 40 metri patrati care vor putea fi cumparate la tirgul imobiliar din Capitala cu 62.000 de euro. Cei care vor sa inchirieze locuinte similare in Florida vor trebui sa scoata din buzunar circa 640 euro/luna.

Printre participantii de peste ocean la tirgul imobiliar din Capitala, care va avea loc in perioada 17-20 aprilie, se numara Ten-global si Castle Realty. Ten-global este o companie internationala de consultanta de business, vinzari, si marketing cu birouri in Florida (SUA) si Bucuresti. Castle Realty, cu sediul in Florida, Statele Unite, este o companie specializata in afaceri imobiliare.

Integral in Ziarul de Iasi