Microsoft a organizat o intrunire la care a luat in discutie urmatoarea versiune Windows Mobile, unul dintre participanti declarandu-se incantat de produs, dar ingrijorat de incadrarea in timp.

Brandon Miniman de la PocketNow a postat o trecere in revista a calatoriei sale la Microsoft MVP Summit, pentru a participa la prezentarea Windows Mobile 7. El nu a putut intra in detalii, din cauza contractului de confidentialitate pe care a fost obligat sa il semneze in privinta acestui eveniment, dar a dat de inteles ca screenshot-urile care au aparut la inceputul acestui an sunt destul de apropiate de ceea ce ar trebui sa asteptam de la Windows Mobile 7.

Este de asteptat ca Windows Mobile 7 sa reprezinte o imbunatatire simtitoare a versiunii 6.1, insa nu se stie cand va fi disponibil.

Microsoft a lansat Windows Mobile 6.1 la evenimentul CTIA, in 1 aprilie. Ultima versiune a reprezentat o imbunatatire destul de palida fata de Windows Mobile 6, refacerea ecranului de start fiind cea mai importanta modificare. Robbie Bach, de la Microsoft a incercat sa explice in cadrul evenimentului cat de mult isi doreste Microsoft sa faca Windows Mobile mai usor de folosit pentru clienti.

Integral pe Chip.ro