Surse apropiate companiei Dacia ne-au “soptit” ca producatorul auto autohton va lansa, la toamna, o varianta restilizata a modelului Logan sedan. Scopul - cresterea vanzarilor masinii si pentru a-l aduce la nivelul fratiorului Sandero, care urmeaza sa apara si el pe piata in iunie.

"Logan a dovedit ca este o masina fiabila, insa, ca pentru oricare alt model care nu sufera nicio modificare substantiala timp de mai multi ani, o varianta restilizata este necesara. in cazul Logan sedan, facelift-ul va fi lansat pe piata in a doua parte a anului", sustine directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel.

El nu a precizat luna in care va fi lansat noul model. Surse din industria auto au declarat agentiei MEDIAFAX, la inceputul lunii februarie, ca Dacia va lansa Logan sedan restilizat la scurt timp dupa intrarea pe piata a modelului hatchback Sandero. Daniel nu a precizat daca Logan facelift va fi mai scump sau mai ieftin decat actualul model. De asemenea se pare Logan Sedan va avea cam aceleasi linii de design cu modelul mentionat. Mai multe site-uri auto au postat la inceputul lunii februarie fotografii care ar prezenta Loganul Sedan restilizat.

Sursa: StiriAuto.ro