Cu cate cifre s-ar scrie cuvantul "lux"? Multi ar spune ca depinde de fiecare om in parte, dar intr-o acceptiune general acceptata "lux" se scrie cu cel putin 5 cifre si neaparat intr-o moneda universala. Cand vine vorba despre gadgeturi, nu exista limite de pret, de materiale folosite sau de inventivitate. Cele mai exclusiviste 10 gadgeturi din lume costa impreuna aproximativ 6,2 milioane de dolari (3,9 mil. euro). Cine isi poate permite?

Geanta cu diamante

Geanta creata de bijutiera japoneza Ginza Tanaka costa 1,63 de milioane de dolari (un milion de euro), fiind cea mai scumpa geanta din lume. Suprafata gentii este presarata cu 2.182 de diamante care au in total 208 carate. Geanta de milioane a fost prezentata la un fashion show din Tokio.

Smartphone-ul Diamond Crypto

Este unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume, avand in vedere ca pretul sau este de 1,3 milioane de dolari (820.000 de euro). Designerul Peter Aloisson, un bijutier austriac, a imbracat telefonul in platina si l-a decorat cu 50 de diamante, 10 dintre ele fiind albastre, considerate foarte rare. Diferenta dintre acest telefon si altele la fel de scumpe este tehnologia de criptare cu care este dotat, pentru a asigura o securitate ridicata a informatiilor.

Aur si diamante in bucatarie

Se stie ca cel mai de pret bun al unui bucatar sunt ustensilele. Dar cat de pasionat (sau de bogat) ar trebui sa fie cineva de gatit pentru a plati 200.000 de dolari (126.000 de euro) pe o oala?

Integral in Targetonline.ro