Meseria e bratara de aur. Dar oricate carate ar avea, exista si locuri de munca unde ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a semna contractul.

Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? Doctor, fotbalist, profesor, raspund cei mici. Unii ajung insa in meserii extrem de periculoase. Site-ul askmen.com trece in revista o parte dintre acestea.

10. Bodyguard. Nimic romantic in a fi scutul unui politician sau al unei vedete. Si asta in ciuda imaginii roz proiectate de idila cinematografica dintre Whitney Houston si Kevin Costner.

9. Salvamar. Cati au suficienta disponibilitate pentru a-si sacrifica viata pentru un nenorocit luat de val? Pamela Anderson (apetisanta actrita din „Baywatch“) stie probabil raspunsul.

8. Pirotehnist. Bombele neexplodate sau valizele-capcana dau dureri de cap militarilor specializati in dezamorsarea bombelor.

7. Gardian in masina bancii. De bine, de rau, avem inca nevoie de lichiditati. Si ce ne-am face fara cerberii sacilor de bancnote transportati de la o banca la alta sau pentru incarcarea bancomatelor de aiurea?

6. Politist. Luati peste picior in seriale de comedie de genul „Garcea“ sau pusi pe piedestal in filmele de actiune de peste Ocean, politistii sunt obligati sa-si ascunda nervii dupa un zambet calm.

Integral in Cotidianul