Continua picajul imobiliar din SUA. Vanzarile de case existente, aferente lunii aprilie, au scazut cu 1% si au ajuns la o rata anuala de 4,89 milioane, conform The New York Times. Cele mai importante scaderi au venit de la vanzarile de apartamente, cu o scadere de 5,2%, in timp ce pentru casele unifamiliale s-au inregistrat scaderi ale vanzarilor de 0,5%.

General Motors: costul grevelor ajunge la 2,8 miliarde de dolari. Oficialii General Motors, citati de Bloomberg, au declarat ca grevele recente de la doua facilitati de productie din Statele Unite, precum si cea de la American Axle, un important furnizor, vor afecta profitul companiei cu 2,8 miliarde de dolari. Efectul cumulat al grevelor a afectat productia cu peste 363.000 de vehicule, avand o pondere de 9% din totalul vanzarilor din acest an din Statele Unite si Canada.

Samsung F480 a fost lansat oficial. Prezentat initial la targul 3GSM de la Barcelona , in februarie, Samsung F480 a fost lansat oficial ieri de producatorul sud-coreean. Inaintea caracteristicilor tehnice si chiar a designului, Samsung F480 iese in evidenta prin interfata numita TOUCHWiZ . Aceasta este optimizata pentru touchscreen si are cateva functii interesante, scrie go4it.ro.

Postbank, Allianz si Commerzbank se afla in discutii preliminare cu privire la o posibila fuziune. Deutsche Postbank, cea mai mare banca de retail din Germania, este in discutii preliminare cu concurentele Allianz si Commerzbank, in legatura cu o fuziune intre cele trei banci, a declarat vineri o sursa avizata, citata de Reuters, ne informeaza Business Standard.

Facelift pentru Mercedes G-Klasse. Mercedes va opera cateva modificari importante asupra SUV-ului G-Klasse, care vor fi disponibile din toamna. Dupa 18 ani de la lansare, Mercedes G-Klasse va primi incepand cu luna septembrie un facelift. Modelul face parte din gama Mercedes de aproape 30 de ani si va fi vandut in continuare intr-o noua varianta, actuala generatie fiind lansata in 1990, scrie AutoMarket.ro

USB-mania cuprinde Romania. De la lampi pana la plite electrice, tot felul de dispozitive pot fi conectate la calculatoare. Aproape ca nu exista posesor de computer care sa nu aiba un dispozitiv ce se conecteaza la acesta printr-un port USB (Universal Serial Bus, mai pe romaneste „port in serie universal“). Daca memory-stickurile, tastaturile, mouse-ul sau cablurile de date de la telefonul mobil sunt cunoscute de toata lumea, ei bine universul dispozitivelor USB este unul mult mai curpinzator, scrie Evenimentul Zilei.

Munca la negru in Romania, de aproape 5 ori peste media UE. 23% din salariatii din Romania au primit, in ultimele 12 luni, partial sau total salariul in mana, si nu pe cartea de munca, in timp ce media in UE este de 5%, informeaza studiul Blocului National Sindical (BNS), prezentat vineri de liderul BNS, Dumitru Costin, scrie dailybusiness.ro.

Dupa 13 ani de interdictie, Red Bull se vinde in Franta. Bautura energizanta Red Bull va fi comercializata in Franta, dupa 13 ani de interdictie, in ciuda avizelor negative primite de la oamenii de stiinta francezi. Agentia Franceza de Securitate Sanitara a Alimentelor (AFSSA) sustine in continuare ca exista “elemente ingrijoratoare” in reteta bauturii, scrie Cotidianul.

Cat costa o zi la EURO. Organizatorii Campionatului European i-au avertizat pe romani sa nu vina in Austria si Elvetia fara sa aiba in buzunar cel putin 100 de euro pe zi.Evenimentul zilei continua serialul avand ca tema prezentarea realitatilor care-i asteapta pe fanii romani la Campionatul European de fotbal din Austria si Elvetia.

Sange nobil: Bugatti Veyron Sang Noir. Adept al modelelor in serie limitata, Bugatti prezinta Sang Noir, derivat din versiunea Pur Sang al lui EB Veyron 16.4, prezentat la Frankfurt, anul trecut, si evocand, in acelasi timp, legendarul Bugatti Atlantique 57 S, model din anii 30, informeaza AutoNews.ro

Agroturism fara E-uri. Numarul de flori face diferenta intre pensiunile agroturistice. Turistii cazati la pensiunile agroturistice vor avea siguranta ca se hranesc cu produse naturale, realizate in ograda pensiunii, fara E-uri, nu cumparate din supermarketuri, congelate, anunta Jurnalul National