Marca de lux britanica Aston Martin va intra pe piata romaneasca in luna noiembrie, cand va fi deschis, la Bucuresti, primul showroom din Romania, vanzarile estimate fiind de 15-20 de unitati pe an, a declarat pentru Business Standard Oliver Petcu, managing partner la CPP Management Consultants, companie care a realizat studiul de fezabilitate si a stabilit conditiile implementarii proiectului.

El nu a dorit sa dezvaluie numele companiei, insa a precizat ca are capital romanesc.Centrul integrat Aston Martin va cuprinde, pe langa showroom, o unitate service si un depozit de piese de schimb. Pretul modelelor Aston Martin, cu un termen de livrare cuprins intre sase si opt luni, variaza intre 150.000 si 500.000 de euro, in functie de nivelul si caracteristicile dotarilor. Reprezentantul CPP a afirmat ca, in prezent, in Romania circula 15-16 automobile Aston Martin, cumparate din Occident.

“Importatortul general Aston Martin este o companie care nu a activat pana acum in sectorul auto, nu are nici o legatura cu nici un dealer, insa este o firma veche, cu o reputatie solida. Experienta in domeniul auto nu este esentiala, pentru ca Aston Martin va veni cu know-how-ul”, a spus Petcu.

Integral in Business Standard