Pot fi gasite locuinte la preturi rezonabile in zone din Turcia cunoscute turistilor romani, precum Kusadasi sau Bodrum, dar si in statiuni mai putin promovate in Romania, cum ar fi Altinkum. Un astfel de imobil reprezinta atat asigurarea unui loc in care se poate merge in vacanta an de an, scazandu-se astfel cheltuielile unei familii pentru concediu, dar si o oportunitate de a investi intr-o proprietate care poate aduce venituri prin inchirierea in regim hotelier.

Kusadasi este una dintre statiunile cele mai populare printre turistii romani. Interesant este faptul ca preturile proprietatilor din aceasta zona sunt rezonabile. Un apartament cu doua camere costa intre 55.000 si 70.000 de euro, in functie de pozitia acestuia si de calitatea finisajelor.

Exista si locuinte cu suprafete generoase, la preturi rezonabile. Astfel, un apartament cu trei camere, cu o suprafata de 118 metri patrati, care necesita insa renovare, poate fi achizitionat cu 60.000 de euro. O vila cu trei camere, situata langa plaja, costa 65.000 de euro.

Integral in Cotidianul.