La finele acestui an, elveţienii de la Euroinvest Intermed vor inaugura Grand Arena, un mall de 120.000 de metri pătraţi care va găzdui primul patinoar dintr-un centru comercial.Noua unitate va dispune de 50.000 de metri pătraţi închiriabili, dispuşi pe două niveluri, dintre care 32.000 de metri pătraţi vor fi dedicaţi unei galerii comerciale ce va găzdui 180 de magazine.

Dezvoltatorul Euroinvest Intermed va investi în jur de 187 de milioane de euro pentru construcţia Grand Arena, un mall de 120.000 de metri pătraţi construiţi ce se va ridica în cartierul Berceni, la intersecţia dintre Strada Turnu Măgurele, Bulevardul Metalurgiei şi Drumul Gilăului, informează compania. „Am ales România pentru că este în plină expansiune şi face parte din UE, iar Berceniul pentru că este unul dintre cartierele cele mai populate şi pentru că nu există nici un alt mall în sud“, a explicat Lucien Harfi, CEO Euroinvest.

De asemenea, în noul mall se vor deschide un hipermarket Carrefour de 13.000 de metri pătraţi şi un Flanco World de 3.200 de metri pătraţi.

Din informaţiile companiei, până la ora actuală, mall-ul a fost închiriat în proporţie de 72%, iar printre firmele prezente în cadrul centrului sunt Otter, Motivi, TinaR, Ina Center, Sephora, Jolidon, Triumph, Erros, Cavaliere, Kendra, Splend’or, Veronesse, Lee Cooper, Blue Bird, Glou, Bam Boo sau Meli Melo.

Integral in Cotidianul