T700 un nou candybar de la Sony Ericsson. Sony Ericsson a anuntat un telefon de tip candybar care va fi prezent pe piata in ultimul trimestru al acestui an. T700 se remarca printr-un desing elegant si subtirime: doar 10 mm. T700 va fi un telefon mediu atat ca pret, cat si ca facilitati. Dispune de o camera foto de 3.2 MP, ofera suport HSDPA pentru Internet, iar ecranul nu impresioneaza prin cei doar 2 inch, scrie Ziarul Financiar.

Raiffeisen Bank Romania vrea sa investeasca un miliard de euro in proiecte imobiliare. Raiffeisen Bank Romania are in pregatire finantari de proiecte imobiliare in valoare de aproximativ un miliard de euro, in conditiile in care portofoliul de credite al bancii pe acest segment a ajuns la 400 milioane de euro, a declarat prim-vicepresedintele bancii, Marinel Burduja, citat de Business Standard.

LPF cere extinderea distributiei meciurilor din Liga I. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat ca Antena 1 si RCS&RDS trebuie sa rezolve pana pe 15 septembrie problema extinderii distributiei meciurilor din Liga 1 la peste 60% din populatie, conform contractului incheiat cu LPF. Dumitru Dragomir a mai spus ca o varianta pentru a acoperi peste 60% din populatie ar fi daca Antena 1, care are o acoperire de peste 70%, ar mai difuza un meci pe etapa. "Sau sa mai dea un meci la o alta televiziune", a mai indicat Dragomir, scrie Financiarul.

Cea mai fiabila masina din lume. Lexus ocupa primul loc in cadrul studiului anual JD Power privind fiabilitatea autovehiculelor, locurile doi si trei fiind ocupate de Mercury si Cadillac. Lexus isi pastreaza astfel pozitia pe care o detine de 14 in cadrul studiului anual efectuat de catre JD Power si Asociatii, informeaza Capital.

Cele mai scumpe biciclete achizitionate de romani. Cele mai cumpe biciclete achizitionate de catre romani au preturi similare cu cele ale unor masini de clasa medie si chiar mai mult. Cea mai scumpa bicicleta cumparata de un roman a avut un pret de circa 20.000 de euro, alte "super-biciclete" fiind comercializate pentru sume intre 5.000 si 7.000 de euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro jucatorii de pe piata localam.

CB Richard Ellis/ Eurisko: Romania nu se confrunta cu o criza imobiliara. Piata imobiliara din Romania nu se confrunta cu o criza deoarece aceasta este abia la inceput si mai are nevoie de aproximativ 20 de ani pentru a ajunge la saturatie, considera seful departamentului rezidential al CB Richard Ellis/ Eurisko, Ionut Bordei, citat de Business Standard.

Nissan a lansat doua concepte verzi. Nissan a lansat un prototip electric si un altul electric hibrid, amandoua alimentate de baterii litiu-ion de ultima generatie. In cadrul planului Nissan GT 2012, constructorul japonez s-a angajat sa devina lider in segmental vehiculelor cu zero emisii si si-a anuntat planurile de a lansa pe piata un vehicul 100% electric in 2010, pentru ca apoi sa il comercializeze la nivel mondial in 2012, informeaza Automarket.

Teleshopping-ul nu mai are limita de durata pe TV. Directoratul "Audiovizual, media, internet" al Comisiei Europene a anuntat vineri ca formele de publicitate televizata de alt tip decat spotul publicitar, printre care teleshopping-ul, sponsorizarea, plasarea de produse si telepromovarea, nu au limita de durata orara, potrivit unui comunicat al Asociatiei Romane de Comunicatii Audiovizuale, informeaza DailyBusiness.ro

Aston Martin One-77 - 1.25 milioane euro si doar 77 de exemplare. Aston Martin pregateste o noua super-masina, One-77, iar astazi a facut publica prima imagine cu aceasta. Dupa cum o spune chiar numele, vehiculul va fi vandut in numai 77 de unitati, iar doritorii vor trebui sa scoata din buzunar 1.25 milioane de euro pentru un exemplar. Astfel masina valoreaza chiar mai mult decat Bugatti Veyron, care costa “doar” 1.2 milioane de euro, anunta StiriAuto.ro

Apartamentele noi nu se mai vand. Locuintele noi se vand foarte greu pentru ca, desi exista cerere, cumparatorii asteapta o scadere a preturilor. In aceste conditii, foarte multi dezvoltatori se vor retrage de pe piata, estimeaza reprezentantii CB Richard Ellis/- Eurisko, noteaza EVZ.

Rapita pentru bio-diesel, mai profitabila decat culturile de grau si porumb. Marii latifundiari din agricultura au inceput de ceva ani incoace sa se indrepte spre culturile banoase si ieftine de intretinut. Asa ca, in scurt timp, rapita si soia au inceput sa fie tot mai cultivate, in detrimentul porumbului sau graului. Din anul 2001 si pana acum, suprafata cultivata cu rapita pe teritoriul tarii a crescut de aproape cinci ori, ajungand de la 80.000 de hectare la aproape 380.000 de hectare. Marii nostri agricultori nu sunt singurii care au simtit mirosul banului din aceste productii, astfel ca pe fir au intrat si investitorii straini care cultiva la noi si apoi duc productia spre prelucrare la ei in tara, noteaza Gardianul.