Ce vrei de la un calculator portabil? Sa fie usor, cu dimensiuni relativ mici si cu o autonomie cat mai mare. Cam la fel s-au gandit si cei de la Logitech cand au proiectat mouse-ul pentru notebook-uri Logitech V550 Nano. Daca autonomia nu este chiar primul amanunt pe care il iei in considerare, dimensiunile si usurinta cu care il transporti cantaresc destul de mult in alegerea finala.

Si performantele, bineinteles, insa nu uita ca mouse-ul nu este destinat unor activitati foarte solicitante/profesionale (jocuri, editare foto, design etc.). V550 Nano se preteaza utilizarii generale, in special navigare pe internet si lucrul cu diverse aplicatii specifice persoanelor care calatoresc alaturi de nelipsitul laptop.

De ce Logitech V550 Nano?

Doua dintre aspectele pe care nu le intalnesti la ceilalti mousi sunt posibilitatea de atasare ("lipire") la notebook cu ajutorul unui dock (“Clip-and-Go”) si receiver-ul wireless de dimensiuni infime.

Poate ca nu esti obisnuit sau pur si simplu nu-ti surade ideea de a transporta perifericul lipit de notebook, insa uneori, dupa cum vei vedea in clipul de prezentare, acest mic suport se va dovedi extrem de util. Procedeul prin care se ataseaza la calculator este de asemenea indicat in videoclip.

Integral in go4it.ro