Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) ar putea plati opt milioane de lei pentru montarea de stalpi si plasa de gard de protectie pe partea exterioara a benzilor de circulatie de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pentru a preveni accesul animalelor si persoanelor. Proiectul va fi acordat printr-o licitatie deschisa, fiind finantat de la bugetul de stat, iar criteriul de atribuire va fi pretul cel mai mic, se arata intr-un anunt al CNADNR.

Contractul se va desfasura de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, estimat pentru luna noiembrie, si pana la sfarsitul anului, pentru 33 de kilometri si ar putea fi prelungit pana la sfarsitul lunii aprilie pentru alti 65 de kilometri. Valoarea estimata a contractului pentru acest an este de 2,78 milioane de lei, iar cel de anul viitor ar putea avea o valoare de maxim 5,22 milioane de lei.

Firmele interesate trebuie sa fi avut o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de cel putin 16,01 milioane de lei, sa depuna o garantie de 67.300 de lei si o lista a principalelor lucrari din ultimii cinci ani. O alta cerinta este ca firmele interesate sa fi finalizat in ultimii cinci ani cel putin un contract similar cu o valoare minima de doua milioane lei.

StiriAuto