Investitie italiana intr-un proiect rezidential la Arad. Compania italiana Bellavista va construi in localitatea Fantanele din judetul Arad un ansamblu rezidential care va dispune de un teren de golf, amplasat pe o suprafata de peste 51 de hectare, investitia fiind estimata la cateva zeci de milioane de euro, noteaza Business Standard.

Cum sa investesc 1.000 de euro? Intr-un moment in care lumea se confrunta cu una dintre cele mai mari crize financiare din istorie, Capital a incercat sa afle ce putem face cu o suma relativ mica. Sa investesc? Sa pastrez in casa 1.000 de euro? Care sunt cele mai bune modalitati de a face aceasta suma profitabila?

Cum castigi spatiu "cu stil" cand decorezi o locuinta mica. Scaune fara brate, culori luminoase, oglinzi sau perdele in loc de usi sunt doar cateva dintre elementele care dau senzatia de spatiu atunci cand sunt folosite pentru decorarea unei locuinte mici, au spus specialistii in design interior chestionati de DailyBusiness.ro.

Iata primul video cu conceptul BMW X1. BMW a facut public primul video cu conceptul BMW X1, care va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Paris. Versiunea de productie a masinii va debuta la jumatatea anului viitor. Pozitionat intre X3 si MINI Crossman, X1 va fi mai degraba un crossover decat un SUV, avand aceeasi platforma ca si modelul din Seria 1, E87, scrie StiriAuto.ro

Nokia a lansat primul sau terminal full touchscreen. Nokia a prezentat ieri, in cadrul unui eveniment special la Londra, primul sau terminal full touchscreen, 5800 XpressMusic, cunoscut pana acum sub numele de cod Tube. Acesta este un terminal dotat cu functii avansate pentru muzica si va avea un pret mult sub smartphone-ul iPhone de la Apple, informeaza Capital.

Mini-automobilul "green", vedeta urmatorului deceniu in industria auto. "Automobilele viitorului", cu un consum redus, bazat pe resurse ecologice, vor deveni realitate cu cel putin 10 ani mai devreme decat se estima, spun analistii. Motivul? Decizia guvernului american de a acorda un ajutor de 25 mld. $ pentru GM, Ford si Chrysler ar putea declansa o adevarata revolutie in industria auto, scrie DailyBusiness.ro

China cenzureaza mesajele trimise prin Skype. Un grup de cercetare canadian a gasit o baza de date online cu mii de cuvinte cu tenta politica blocate de autoritatile statului asiatic. Citizen Lab, gazduit de Universitatea din Toronto, anunta descoperirea unui imens sistem de supraveghere care a preluat si inmagazinat mesajele trimise prin serviciul online de telefonie si text messaging Skype, precum si datele personale ale utilizatorilor, scrie BBC, citat de Cotidianul.

Firmele din Romania, zgarcite la petrecerile pentru angajati. Directorii de marketing pun la cale cel mult doua evenimente pe an destinate personalului. Companiile din Romania platesc cel mult 200 de euro de persoana pentru o petrecere destinata angajatilor lor, spun reprezentantii organizatorilor de evenimente, reuniti in cadrul primului targ de profil din Romania - Event Bazar, noteaza EVZ.

Autoklass, investitie de 20 de miloane de euro in cel mai mare centru auto din ECE. Autoklass, dealer pentru marcile Mercedes Benz, Ford, Chrysler, Jeep si Dodge, va deschide in luna decembrie a acestui an, la Bucuresti, cel mai mare centru auto din Europa Centrala si de Est, amplasat pe o suprafata de 53.000 de metri patrati, care va necesita investitii de peste 20 milioane de euro, a declarat pentru Business Standard directorul general al grupului Autoklass, Roberto Neaga.

AVAS vinde Oltchim cu datorii. AVAS renunta la majorarea capitalului social al Oltchim SA cu valoarea datoriei pe care societatea din Ramnicu Valcea o are la stat. Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat ca va propune in sedinta de Guvern adoptarea unei ordonante de urgenta care sa legifereze renuntarea la acest demers, scrie Romania libera.

Bentley a deschis primul showroom din Romania. Porsche Bucuresti Nord a deschis primul showroom Bentley din Romania. Dealerul a primit deja 2 comenzi. Porsche Bucuresti Nord a deschis primul showroom Bentley din Romania. Acesta se numeste Bentley Bucuresti si a fost deschis la sediul PBN. Service-ul PBN este autorizat de Bentley din noiembrie 2007, astfel ca urmatorul pas a fost deschiderea unui showroom. Toate modelele Bentley vor fi disponibile la primul showroom din Romania. Oficialii Bentley Romania doresc sa vanda cinci unitati pana la sfarsitul anului 2008 si 40 de unitati in anul 2009, scrie AutoMarket.ro