Herman Gordon, un paznic de la Universitatea din Bristol, a primit un cadou cu totul neașteptat. În această vară, studenții universității din Marea Britanie au decis că a venit timpul să-l răsplătească pentru toate eforturile lui și să-I ofere o vacanță pe care nu a mai avut-o de mai bine de un deceniu, scrieCNN.

herman gordonFoto: YouTube

Elevii au lansat o campanie pentru a strange fonduri să-i ofere lui Gordon o vacanță de o săptămână la Kingston pentru a-și vedea familia pentru prima dată în aproape un deceniu.

"Am făcut asta pentru că știu că toată lumea îi iubește pe Herman pentru energia sa", a declarat studentul medical Hadi Al-Zubaidi, cel care a venit cu ideea . "M-am gândit să-l trimit în țara sa de origine, Jamaica"

Campania a mers bine datorită postărilor de pe Facebook. Elevii au strîns mai mult de 1.500 de lire sterline (aproximativ 2.000 de dolari) pentru bilete de avion în câteva zile.

Dar campania nu s-a oprit la studenții din Bristol. Sandals Resorts l-a contactat pe Gordon și l-a invitat să petreacă două nopți la hotelul lor de lux din Montego Bay, împreună cu soția sa, Denise. - un cadou târziu pentru cea de-a 23-a aniversare a cuplului.