Doi romani, tata si fiu au fost acuzati de un tribunal din Manchester pentru trafic de carne vie, iar sentinta se va pronunta pe 26 ianuarie. Marius si Bogdan Nejloveanu au pacalit cel putin 5 fete si femei cu varste intre 15 si 23 ani atragandu-le in Anglia unde le-au obligat sa se prostitueze, anunta CNN.

Femeile veneau in Marea Britanie crezand fie ca urmeaza sa se casatoreasca cu Marius, fie convinse ca familia Nejloveanu avea sa le ajute sa obtina un loc de munca. Potrivit poiltiei, victimele erau persoane provenite din familii dezbinate sau sufereau de un handicap. Inspectorul Mike Sanderson a declarat ca una dintre femei, in varsta de 22 de ani are intelectul unei fetite de 10 ani. Toate victimele au fost violate de Marius Nejloveanu care a fost acuzat si de aplicare de rele tratamente fizice si psihice.

Telefoanele si scrisorile lui Marius Nejloveanu au fost interceptate de politie si au constituit probe la tribunal. Din continutul lor s-a putut constata ca traficantul urmarea chiar si in timpul in care a fost retinut identificarea de noi victime si impiedicarea altor victime sa depuna marturie.

Intr-una din convorbirile interceptate, Marius ii cerea mamei sale sa mituiasca doua fete ca sa nu apara ca martori in proces. Bogdan Nejloveanu a declarat ca si-a ajutat fiul sa isi construiasca propria retea de prostitutie.

Victimele au fost obligate sa lucreze 12 ore pe zi timp de patru ani pentru cei doi traficanti. Acestia castigau aproximativ 20.000 de dolari lunar de pe urma fetelor.