O femeie a snopit un bodyguard! "Daca nu fac sex de 4 ori pe zi, devin agresiva". Shannon Flynn o tanara din Marea Britanie a luat la bataie un om de paza al unui club de noapte din Edinsburgh pentru ca ...in acea seara nu facuse dragoste. Femeia in varsta de numai 27 de ani a declarat in fata instantei ca devine violenta atunci cand nu face sex sau mai ales daca nu e satisfacuta, aceasta fiind si situatia din seara cand a rupt cu bataia un bodyguard care o enervase. "Daca prietenul meu nu ma satisface in dormitor, am tendinta de a deveni agresiva", a explicat ea. Shannon a mai spus ca este dependenta de sex si ca in ultimii 10 ani a schimbat peste 70 de parteneri. Obligata de magistrati sa-si suprime pornirile agresive, femeia a renuntat la alcool si s-a mutat impreuna cu mama ei, pentru ca aceasta sa o poata controla. Pe deasupra, si-a gasit si un iubit stabil care reuseste s-o mentina calma, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cinci pustoaice americance au absolvit scoala de exorcisti. Nu-si pierd vremea visand la Justin Bieber sau plimbandu-se prin malluri si, in loc sa citeasca "Saga Amurg", stau toata ziua cu Biblia in mana. Este povestea unor adolescente din Phoenix, SUA, eleve eminente ale unei scoli de exorcisti. Desi, la prima vedere, par niste fete obisnuite, Savannah, Jess Shurkenback, Christina, Melanie si Brynne, care au intre 15 si 19 ani, scot demonii din oameni, inarmate cu biblii, cruci si apa sfintita. Ele fac parte din noua generatie de exorcisti, pe care reverendul Bob Larson, de la Biserica Libertatii Spirituale din Pheonix, trebuie sa ii pregateasca, pentru a face fata cererii din lumea intreaga. "Avem peste 100 de exorcisti, care lucreaza peste tot in lume. Liniile noastre telefonice sunt ocupate constant, primim peste o mie de solicitari de exorcizare pe luna", a explicat "dascalul" de la scoala de exorcisti, anunta Cancan.

Si-a cerut iubita in casatorie, costumat intr-un... morcov. Un barbat din China si 48 prieteni de-ai sai s-au costumat in morcovi si au inceput sa danseze in mijlocul strazii, iar apoi morcovul-lider s-a lasat pe un genunchi si si-a cerut iubita in casatorie. Filmuletul postat pe Internet a facut furori in China, adunand peste un milion de vizualizari in doar cateva zile. Tanarul a organizat micul spectacol cu ocazia Zilei chineze a Indragostitilor, a dansat, a cantat si apoi s-a pus intr-un genunchi in fata iubitei sale, care a ramas surprinsa, dar nu a intarziat cu raspunsul afirmativ. Internautii chinezi i-au atribuit rapid o porecla tanarului indragostit - 'Fratele Morcov' si l-au laudat pentru fapta sa curajoasa si romantica. Intregul eveniment l-a costat pe chinez aproximativ 15.000 de dolari iar planificarea a durat trei saptamani, informeaza Libertatea.

Chilotii fara bretele, ultimul racnet in materie de lenjerie intima. Acestia sunt de departe cei mai sexy chiloti posibili. Mai sexy de atat sunt doar chilotii lipsa. Prezentarea lor a fost facuta la ora de seara, la un post spaniol de televiziune. Cei de la Cuatro TV au facut cu siguranta rating mare cu aceasta prezentare de lenjerie intima ultimul tip. Este vorba de chilotii fara bretele, cei care acopera zona intima si care se arcuiesc spre fund. Modelul si-a ridicat fara probleme rochita in uralele spectatorilor etalandu-si "scoica" si tatuajul din zona intima, scrie Click.

Femeia care este alergica la sperma sotului sau a reusit sa nasca! Vezi ce a facut si cat a cheltuit pentru a avea gemeni. Ea a cheltuit peste 70.000 de lire pentru tratamente de fertilizare, dupa ce medicii au descoperit ca este alergica la sperma sotului. Proaspata mamica din Marea Britanie a incercat timp de 9 ani sa ramana gravida, iar acum cand isi vede cele doua fetite spune ca a meritat asteptarea. "Nu am acceptat niciodata faptul ca nu voi fi mama. Am vrut sa fac totul pentru a avea un copil. Si acum in sfarsit am doua fetite. A meritat tot efortul, banii si asteptarea", a spus Rachael. Medicii nu stiau de ce femeia nu putea ramanea gravida, desi toate analizele erau in regula. Dupa mai multe teste s-a observat ca era alergica la sperma sotului ei. "Corpul meu era alergic la sperma sotului, celulele ADN ale embrionilor erau atacate. Trebuia sa fac ceva sa scot din organism celulele straine, adica sa ma tratez de alergia din mine", a mai adaugat femeia, anunta Cancan.

S-a imbatat in avion si s-a usurat pe o fetita de 11 ani. Un tanar care a consumat prea multe bauturi alcoolice si s-a urcat la bordul unui avion al companiei JetBlue a iscat un adevarat scandal: pentru ca nu s-a mai putut tine pana la baie, s-a usurat pe o fetita de 11 ani care dormea. Parintii fetitei erau la baie cand tanarul de 18 ani s-a ridicat in picioare si a inceput sa isi goleasca vezica pe piciorul fetei. Cand s-a intors de la toaleta tatal micutei si l-a vazut pe baiat, abia a fost tinut de insotitoarele de zbor sa nu il ia la bataie. Enervat la culme, barbatul a inceput sa injure si sa-l ameninte pe tanarul beat, iar personalul de pe aeronava s-a vazut nevoit sa-l mute pe acesta in spate, pe un alt loc. "Eram beat si nu mi-am dat seama ca urinam pe piciorul ei", le-a spus tanarul autoritatilor cand l-au arestat, dupa zborul de cinci ore si jumatate, informeaza Libertatea.

O japoneza face rochii din baloane de latex. Rie Hosokai se foloseste de baloane din latex pentru a crea rochii unice care pot fi purtate doar pentru 24 de ore inainte ca ele sa se dezumfle si sa-si schimbe culoarea la caldura. Baloanele din latex sunt unmflate si "tesute" de mana in directii diferite atat vertical cat si orizontal, creand o textura similara tesaturii. Volumul de aer care intra in fiecare balon e greu de estimat atunci cand se ajusteaza marimea rochiei, dar artista in varsta de 35 de ani lucreaza cu aceasta materie prima de peste 10 ani. A deprins secretele, spune ea. Cariera a inceput-o ca florar, apoi trecand la "Daisy Balloon", firma care produce opere de arta "umflate". Cu toate ca baloanele ei sunt ieftine rau, rochiile lui Rie se vand pentru preturi cuprinse intre 1930 si 3860 de dolari. A reusit sa vand odata o rochie de mireasa cu palarie si buchet pentru 13.000 de dolari. De doi ani s-a apucat de rochiile de mireasa si a vandut peste 20 de modele, scrie Click.