Elena Udrea, contraatac la Dan Voiculescu. In urma unei asa-zise "emisiuni-dezvaluire", in stilul Antenelor, Elena Udrea ii da un raspuns senatorului Dan Voiculescu, in care demonteaza toate informatiile prezentate la adresa ei. Mai mult, in acest drept la replica, ea explica si motivele pentru care oamenii lui Felix o ataca in mod sistematic. Va prezentam integral dreptul la replica al Elenei Udrea: "Instrumentele media ale securistului dovedit Dan Voiculescu isi continua seria atacurilor aberante la adresa mea, a familiei mele si a celor care sunt banuiti ca ma cunosc. In spiritul metodei patentate de Felix, experimentate in vremea cand isi turna propriile rude, Antena3, varful de lance al acestei campanii murdare, deschide orice tip de subiect pe care apoi incearca sa il lege de mine. La emisiunea "Exces de Putere" de sambata, 25 februarie 2012, s-a prezentat un material plin de intoxicari intitulat "Familia Cocos, cuib la Snagov". Pentru o corecta informarea opiniei publice, fac precizarea ca nu detin si nu am detinut niciodata vreo casa la Snagov si nici nu am de gand sa intru intr-un proces de licitatie pentru vreo vila a RA-APPS. Prostiile indrugate in emisiune de moderatori au fost atat de flagrante cu atat mai mult cu cat chiar ei spuneau ca la casa pe care o prezentau nu existau semne ca ar fi locuita si nici nu fusese inscrisa pe lista imobilelor care ar urma sa fie incluse in cadrul licitatiei imobilelor patrimoniului statului, scrie EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Cum si-a binecuvantat Tokes partidul la primul congres: "Maghiarilor care isi ataca propria tara, Ungaria, trebuie sa le interzicem sa mai intre in Ardeal!" O sala de 300 de locuri pentru 350 de delegati plus o suta si ceva de invitati si vreo 60 de ziaristi din Romania si Ungaria, acestia din urma invitati sa se prezinte cu doua ore inainte de incepere la "locul faptei" - teatrul din Miercurea Ciuc, unde Tokes Laszlo isi "binecuvanteaza" azi, in mod oficial, Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT), la congresul de constituire. Ajunsi la intrare, ziaristii au fost luati imediat in primire de bodiguarzi, cu anuntul "nem szabad!" (nu e voie), apoi, dupa inca un "nem" la intrebarea daca vorbesc si romaneste, au fost dirijati prin semne spre o intrare dosnica si varati intr-o salita de vreo 30 de metri patrati, botezata "press room" si "dotata" cu doua panouri cu sigla PPMT-ului in romana si maghiara, o masa, cateva scaune, o plasma si doua difuzoare, anunta Gandul.

Spaga de 160.000 de euro in numele lui Vanghelie. O angajata a Primariei Sectorului 5 invoca numele primarului Marian Vanghelie pentru a castiga increderea unor persoane carora le promitea locuinte. "O doamna marunta si plinuta", asa o prezinta victimele pe Eleonora Vultur, fosta sefa la Spatiu Locativ, directie din cadrul Primariei Sectorului 5. La 60 de ani, functionara a inceput sa dea mai multe tunuri imobiliare cu acte fictive, dar pe bani seriosi. Cei care au denuntat-o, un medic din Dambovita, Gheorghe Bucur, si o menajera din Bucuresti, Valerica Radulescu, vorbesc de sute de mii de euro. Pana acum nu s-au putut proba decat 160.000 de euro, bani primiti de la medicul Gheorghe Bucur. Acesta s-a imprumutat sistematic la banca si i-a umplut conturile inspectorului timp de patru ani pentru o casa promisa in cartierul Cotroceni, pe strada Florea Teodorescu nr. 6, informeaza Adevarul.

Cum isi fac maghiarii campanie electorala. UDMR va trebui la alegerile din 2012, pentru prima data, sa se bata pentru voturile etnicilor maghiari. Adversari ii sunt Partidul Popular Maghiar din Transilvania si Partidul Civic Maghiar, iar campania este deja in toi. In primul sau congres, desfasurat la Miercurea Ciuc, Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) si-a ales nu doar presedintele, in persoana ex-udemeristului Toro T. Tibor, dar si-a aprobat si programul-platforma, care vorbeste despre autoguvernarea speciala a Tinutului Secuiesc, cu asigurarea unei autonomii culturale pentru romanii "minoritari" din regiune. PPMT mai spune ca "doar problemele legate de apararea nationala, afacerile externe, finantele si siguranta nationala ar trebui sa fie exclusiv de competenta guvernului central" si ca presedintele tarii ar trebui sa fie ales de parlament, scrie Romania Libera.

PDL si-a gasit candidatii la primariile de sector. Vezi lista si obiectivele la locale pentru Bucuresti! Nicolae Ontanu la sectorul 2, Liviu Negoita la 3, Cristian Popescu Piedone la 4 si Cristian Poteras la 6 vor fi candidatii PDL la primariile Capitalei. Pentru sectorul 1 este impins de la spate vicepresedintele Theodor Paleologu, in timp ce candidatul pentru Primaria Generala urmeaza a fi stabilit pana la 15 martie, sustin surse democrat-liberale. Pentru primaria Capitalei, potrivit sondajelor interne ale PDL, cele mai mari sanse sa fie desemnat candidat este deputatul PDL, Silviu Prigoana. Totodata, potrivit unor surse din interiorul partidului, democrat-liberalii l-ar curta pe subsecretarul de stat Raed Arafat sa intre in aceasta cursa, acesta fiind singurul care l-ar putea invinge pe actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu. Numai ca, doctorul se lasa greu. De altfel, acesta a anuntat si public ca nu este interesat de politica si ca nu intentioneaza sa candideze la functia de primar al Bucurestiului, anunta EVZ.

Sulfina Barbu ii cere lui Gigi Becali sa-si ceara scuze pentru jignirile aduse colegilor sai. Gigi Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca a jignit doi lideri importanti ai PDL, Cristian Preda si Toader Paleologu, acesta nefiind un mod de colaborare cu PDL, a declarat deputatul PDL Sulfina Barbu. "Cred ca Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru declaratiile facute la adresa unor lideri importanti ai PDL. Eu, ca membru PDL, colega cu Cristi Preda si Toader Paleologu, am simtit un mare disconfort cand am vazut cum isi permite sa-mi jigneasca colegii. Eu cred ca fiecare dintre noi are locul sau in politica, iar cei care ne judeca sunt doar cetatenii si nimeni altcineva", a declarat deputatul PDL, informeaza Gandul.