Primarul Piedone, traseul "perfect": PC-UNPR-USL. Cristian Popescu "Piedone", primarul sectorului 4, s-a sucit din nou si va candida pentru un nou mandat din partea USL. Anuntul, facut ieri, a luat prin surprindere atat PDL, cat si UNPR, care se pregateau sa sustina candidatura lui Piedone. Insotit de presedintele PC, Daniel Constantin, si de un Victor Ponta cam stanjenit, Cristian Popescu a declarat: "Nu-i voi trada pe locuitorii sectorului 4". Aceeasi declaratie cu care, in noiembrie 2011, anunta ca va participa la alegerile locale sprijinit de UNPR si nu de partidul sau, PC, scrie EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Cristoiu contra Cristoiu: Cand va trece electoratul de la mersul in patru labe la mersul biped? Defectarea lui Sorin Frunzaverde a facut pe multi comentatori, unii de mai multe ori premiati de intrecerile mincinoase ale lui Sorin Ovidiu Vantu, sa aprinda deja o luminare pe mormantul PDL. La o prima vedere, adaugata confruntari salbatice dintre taberele din partid, saltul vicepresedintelui peste pirleazul politic pentru a deveni din omul numarul doi al principalului partid politic al tarii, omul numarul cinci intr-un partid de club inchis, ar putea fi considerata inceputul sfirsitului. Un argument serios in sprijinul acestei teze ar fi realitatea ca Sorin Frunzaverde nu va veni singur in PNL, ci insotit de primari, consilieri si parlamentari PDL. Integral in EVZ.

Cum poti sa fentezi legea si sa-ti pastrezi locul in Parlament. Sergiu Andon a reusit sa-si amane aproape trei ani procesul de incompatibilitate. Desi incompatibilitatea deputatului Sergiu Andon a fost stabilita de Agentia Nationala de Integritate inca din iunie 2009, el a reusit sa amane pana acum pronuntarea instantelor de judecata, conservandu-si astfel locul in Parlament. Marti se implinesc fix 2 ani, 10 luni si 3 zile de cind instantele judeca situatia de incompatibilitate a deputatului Sergiu Andon. Arsenalul folosit de deputat pentru obtinerea amanarilor a fost: lipsa apararii, exceptia de neconstitutionalitate, adeverinte medicale, relateaza Romania Libera.

Sorin Frunzaverde, de la modelul "Hrebenciuc", la "fata de pe centura". Daca ditamai Ayatollahul (asa cum era "alintat" de trustul de presa al lui Dan Voiculescu) pleaca, atunci ce asteptari sa mai ai de la un amarat de primar, sau un deputat fara speranta de realegere. Ca sa intelegem mai bine dimensiunea dezastrului ar trebui sa ne imaginam ca Khomeini trece in tabara fortelor armate americane, deplangand soarta iranienilor si promitand initierea unei opozitii unite, de factura laica. Sau ca Barack Obama se refugiaza in Coreea de Nord, sustinand ca a venit sa caute pacea sufleteasca pentru ca nu mai suporta presiunile complexului militaro-industrial! Continuarea in EVZ.

"Sunt dezamagita de Emil Boc". Mihaela Popa vrea sa demisioneze din Biroul Permanent National al PDL. Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a declarat ca intentioneaza sa demisioneze din Biroul Permanent National al PDL, aratandu-se dezamagita de unele afimatii facute de presedintele partidului, Emil Boc, dupa anuntul plecarii lui Sorin Frunzaverde din formatiunea democrat-liberala, anunta Romania Libera.