Mihai Razvan Ungureanu candideaza la presedintie impotriva lui Crin Antonescu. Presedintele partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu a fost propus in aceasta seara ,de organizatia judeteana a filialei constantene a formatiunii politice ,ca si candidat la presedintia Romaniei . Liderul pensionarilor FC Constanta, Eugen Cojocaru a urcat special la tribuna salii Casei de Cultura din oras ,unde a avut loc intalnirea lui Mihai razvan Ungureanu cu membri si simpatizanti ai partidului, si a spus, "dl Razvan Ungureanu pentru presedintia tarii". Pensionarul a tinut sa precizeze ca de la inaltimea varstei lui de 70 de ani isi poate permite sa spuna ca "nu putem merge cu domnul Cacarau, avem aici un presedinte tanar si mergem cu el la drum, sa-i dea Dumnezeu sanatate in continuare si sa ajunga presedintele tarii" fiind aplaudat indelug de catre oamenii din sala. Profitind de spusele lui Eugen Cojocaru si de reactia pozitiva a membrilore de partid, Mihai Razvan Ungureanu a dezvaluit ca , "ma intreaba unul, altul, dumneavoastra veti candida la presedintie. Si eu spun, pai daca Antonescu este candidatul USL, mata nu ai candida?." Integral in EVZ.

POLITIC SHOWFoto: Colaj foto

Elena Udrea vrea sa-l invite pe presedintele Traian Basescu la congresul PDL. Democrat-liberala Elena Udrea considera ca este binevenita invitarea presedintelui Traian Basescu la Conventia Nationala a PDL, eveniment care urmeaza sa se desfasoare pe 23 martie. Aflata la Iasi pentru a-si prezenta motiunea "Noul PDL - O noua Romanie", Elena Udrea, unul dintre cei trei candidati la sefia Partidului Democrat Liberal, le-a declarat jurnalistilor ca este de parere ca aceasta formatiune politica trebuie sa continue parteneriatul cu seful statului. "Este un parteneriat care dateaza dintotdeauna. Am construit mult impreuna, sunt multe proiecte, multe reforme incepute cu Traian Basescu si cred ca ele trebuie sa continue cu atat mai mult cu cat domnul Basescu a si spus ca se va intoarce in politica dupa ce isi termina mandatul de presedinte. Cred ca este binevenita invitarea Presedintelui Romaniei la congresul de pe 23 martie", a spus Udrea, anunta Adevarul.

Ludovic Orban, despre primirea lui M. Stanisoara in PNL: Mi s-a facut aproape greata. Deputatul PNL Ludovic Orban s-a declarat revoltat de noua "achititie" a partidului, Mihail Stanisoara, fostul prim-vicepresedinte al PDL, pe care l-a numit "monument de imoralitate". Invitat, miercuri seara, la Digi24, deputatul a afirmat ca aproape i s-a facut "greata" de aceasta miscare, care gireaza traseismul politic si care nu aduce beneficii nici presedintelui PNL Crin Antonescu si nici partidului. "Dar sa umpli partidul cu astfel de oameni, de la Ovidiu Marian, pana la Placinta, de la Stanisoara, care inca o data spun: daca ai fost intr-o barca nu schimbi barca asa. Sau macar, daca tot l-a primit, sa nu faca conferinta de presa, domnule, in care sa apara alaturi de Stanisoara. Sincer, mie mi s-a facut foarte... aproape greata! Aproape greata mi s-a facut de aceasta imagine", a afirmat Ludovic Orban, informeaza Romania Libera.

Negoita il copiaza pe "Primarul care este". Ospat pe ascuns pentru profesoare. Dupa metoda patentata de Marian Vanghelie, edilul de la sectorul 3 a organizat o chermeza cu aproape 1.000 de dascalite, de la scolile din parohia sa. Spre deosebire de "Marean", Negoita a incercat sa le "vrajeasca" pe profesoare cu un discurs de... 30 de secunde! Roiul pitipoancelor care zumzaie de obicei prin fata Rin Grand Hotel din Capitala a fost inlocuit, miercuri seara, de "raurile" de doamne si domnisoare, cadre didactice de la scolile din sectorul 3. Invitate de primarul Robert Negoita la hotelul sau pentru a fi ospatate in cinstea zilei de 8 Martie, profesoarele si invatatoarele si-au pus tinuta de gala, fiecare dupa posibilitati. Indiferent de cat de mic le e salariul, cadrele didactice nu s-au zgarcit la taxiuri. Inca de pe la ora 18,00, masinile galbene au inceput "sa curga" spre locul chermezei bastanului care se lupta cu Vanghelie pentru a detine controlul in PSD Bucuresti, scrie EVZ.

Tariceanu : "Proiectul Guvernului privind restituirile risca sa duca la o filiera de coruptie". Fostul premier Calin Popescu Tariceanu considera ca proiectul de lege privind despagubirea fostilor proprietari , pe care Guvernul vrea sa-si angajeze raspunderea, risca sa duca la o "filiera de coruptie", avand, totodata, un termen de despagubire prea lung. "Sunt o serie de aspecte tehnice legate de durata procesului, care se lungeste pana in anul, atentie, 2027. Ar insemna ca ajungem intr-o situatie care e clar de discutat - 80 de ani din momentul confiscarii proprietatilor de catre comunisti sa se incheie procesul de retrocedare", a comentat Tariceanu. El a spus, totodata, ca proiectul Guvernului prevede crearea unor noi institutii care vor fi ocupate de birocrati, ceea ce va insemna o ingreunarea a procesului de retrocedare, care risca sa duca la o "filiera de coruptie", anunta Adevarul.