Conform ziarului Evenimentul Zilei, Elena Udrea i-a asteptat ieri, la sediul PD din Bucuresti, pe castigatorii concursului lansat de site-ul personal cu carnati de Plescoi, tuica fiarta, covrigi de Buzau si, nu in ultimul rand, cu tricouri cu Traian Basescu.

Cei care au accesat www.elenaudrea.ro si au raspuns corect la intrebarea „ce eveniment are loc pe 25 noiembrie?” au primit tricouri cu Basescu, iar prin tragere la sorti, trei dintre ei au primit un i-Pod, un laptop si, respectiv, o excursie la Strasbourg impreuna cu europarlamentarii PD, la ceremonia de investire din decembrie.

Insa aspectul cel mai interesant nu l-au reprezentat premiile, ci carnatii de Plescoi, covrigii si tuica fiarta. Persoanele venite la sediul PD nu au refuzat tratatia Elenei Udrea, care considera ca gestul este unul absolut normal.

„S-a facut mult haz pe seama faptului ca sunt din Buzau si m-am gandit ca, daca tot suntem in post, ar fi indicat sa aduc cativa covrigi buzoieni. Am adus si carnati de Plescoi, ca sa stie toata lumea cum sunt si sa nu mai faca atata haz”, a declarat Elena Udrea, potrivit Evenimentul Zilei.