Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, il ataca pe blogul sau pe Adriean Videanu pe tema traficului infernal din Capitala.

Primul adept al campaniei melede distribuire a manualelor Zen pentru amatorii de trafic extrem s-a dovedit a fi chiar primarul general. Amator cum il stim in levitatia peste problemele bucurestenilor a sarit in a ataca cu mijloace neortodoxe sistemul de fluidizare a traficului introdus in prezent in Sectorul 1.

Astazi am anuntat care sunt strazile unde s-au introdus sensuri unice si am prezentat lista de drumuri secundare asfaltate. Pe lista nu am putut trece si Calea Floreasca pentru ca acolo sapaturile vor mai dura pâna in primavara gratie promptitudinii primariei generale. insa am luat-o inaintea primariei generale in rezolvarea traficului bazat pe principiul strazilor cu sens unic. Gresit!, imi spune primarul general.

Ei bine, am fost atacat ca nu am avizele necesare pentru sensurile unice desi actele sunt gata din octombrie. Graba de a ma ataca a fost mai tentanta decât o banala verificare la Comisia tehnica de circulatie aflata chiar in subordinea primarului general. Deci totul este legal, regulamentar, conform planurilor generale de trafic, etc etc, ca altfel nu primeam aviz. Pentru ca am avut tupeul sa rezolv o problema inaintea lui si inca pe una pentru care el isi primeste zilnic portia de "felicitari", am primit una bucata intoxicare. Cum sa mai interpretez si acest act nebunesc?

dezbate pe Blog de primar bucurestean