Basescu o ataca pe Kovesi: Este "dincolo de orice limita" sa incerci intimidarea CCR.Fostul presedinte Traian Basescu a atacat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la Romania Tv. El a catalogat afirmatiile lui Kovesi privind infractiunile drept "mincinoase si propagandiste" si a apreciat ca "este dincolo de orice limita" sa incerci sa intimidezi Curtea Constitutionala a Romaniei. "Eu va asigur ca este o afirmatie propagandistica si mincinoasa. Este dincolo de orice limita sa faci asemenea observatii sau sa incerci sa intimidezi Curtea Constitutionala spunand 865 de dosare se inchid, relateazaRomania Libera.

Politic showFoto: Colaj foto

Alina Gorghiu a nascut. Primul anunt despre bebelusul Noah.Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a nascut, in weekend, un baiat "sanatos" si "viguros", a anuntat ea pe Facebook. "Stiti ca la Polul Nord, daca mergeti, o sa intalniti un fenomen extraordinar: soarele de la miezul noptii sau ziua polara. Daca vremea e buna, soarele e vazut pe cer 24 de ore din 24. Cam asa au fost primele zile cu gamalia mea de copil. Nu au fost zi si noapte, doar zi. E sanatos, viguros, il cheama Noah! Iar eu invat ca pot iubi mai mult", a scris Gorghiu pe Facebook, informeazaEVZ.

Revocarea lui Zgonea: juristii de partid citesc doar legea care le convine.Liderii PSD sustin ca Statutul deputatilor si al senatorilor ar putea provoca demiterea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. Dar social-democratii "uita" ca deasupra Statutului, in materie de proceduri parlamentare, mai exista o lege: Regulamentul Camerei Deputatilor, favorabil lui Zgonea. PSD incearca o noua modalitate de a-l da jos pe Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si de a-l instala pe Victor Ponta, scrieAdevarul.

Trei promisiuni pe care niciun primar din Bucuresti nu le-a indeplinit. In urma cu patru ani, le promiteau bucurestenilor sectoare de nota zece. Reabilitarea termica a tuturor blocurilor, strangerea cainilor fara stapan de pe strazi si cresterea suprafetelor de spatii verzi sunt cel putin trei promisiuni avansate de fiecare aspirant la fotoliul de primar in Bucuresti, in campania electorala din 2012, care nu au fost duse la indeplinire, relateazaGandul.

Victor Ponta il ironizeaza pe Klaus Iohannis: "Uraaa! Asta da Presedinte".Fostul premier Victor Ponta comenteaza intr-o nota acida informatia potrivit careia presedintele Klaus Iohannis va conduce Consiliul Protocolului National, structura care se ocupa de organizarea regulilor privind organizarea ceremoniilor oficiale. "Uraaa! In sfarsit s-a gasit ceva serios de facut pentru Dl. Iohannis! Propun sa preia si conducerea RAPPS (ca se pricepe la case) si a Politiei Rutiere (ca stie cum se face coloana pentru Sibiu). scrieEVZ.

Firea explica de ce l-a exclus pe sotul sau din PSD: Nu a fost simplu, dar am propriul meu parcurs profesional. "Acum ceva vreme, Florentin Pandele, sotul meu, a decis sa candideze independent la Primaria orasului Voluntari. A luat aceasta decizie cu strangere de inima, pentru ca nu este simplu, a candidat trei mandate din postura de membru PSD, dar acum a considerat ca postura mea de candidat al PSD la Primaria Generala a Capitalei, precum si faptul ca eu am o functie importanta in aceasta formatiune politica - sunt vicepresedinte in Biroul Permanent National - s-ar putea considera, poate, de catre contracandidati, poate de catre societatea civila sau presa, ca s-ar folosi cumva de procentele la nivel national ale PSD si s-ar ascunde, sa spunem, sub acestea si nu ar vedea el singur, ca persoana, ca primar in functie, anuntaAdevarul.