Liviu Dragnea promite un aeroport in judetul Ialomita, daca localnicii vor vota PSD.Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a promis locuitorilor din Ialomita ca vor beneficia de un aeroport in judet, daca PSD va castiga alegerile. "La toamna, cand vom prelua guvernarea impreuna cu ALDE si UNPR, vom transfera la Consiliul Judetean Ialomita aeroportul Alexeni, care va va face unul dintre cele mai bogate judete ale Romaniei", a promis Liviu Dragnea, citat de Agerpres, anuntaRomania Libera.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Andrei Baciu, fosta propunere pentru ministru al Sanatatii a ajuns prim-vicepresedinte al Organizatiei PNL Sector 1.Andrei Baciu, fosta propunere pentru functia de ministru al Sanatatii, in momentul in care premierul Dacian Ciolos si-a contrstruit, in luna noiembrie, echipa guvernamentala, este in prezent prim-vicepresedinte al Organizatiei PNL Sector 1, acesta fiind prezent, miercuri, la lansarea programului lui Catalin Predoiu pentru Primaria Capitalei. Liderul organizatiei PNL Bucuresti, Mihai Voicu a declarat joi, pentru News.ro, ca in momentul in care a ajuns presedinte al filialei, l-a gasit pe Andrei Baciu membru in aceasta organizatie, informeazaAdevarul.

Ciolos: Cred ca un sistem de alegeri cu doua tururi ar fi mai reprezentativ, subiectul ar trebui repus in discutie.Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca alegerile in doua tururi ar fi mai reprezentative pentru diversitatea de opinii politice din Romania, adaugand ca subiectul ar trebui reluat dupa 5 iunie. "Cred in continuare ca, chiar si dupa aceste alegeri, subiectul (alegerilor in doua tururi - n.r.) ar trebui sa fie repus in discutie. Sunt avantaje si dezavantaje pentru fiecare sistem dar eu cred ca, dat fiind momentul in care se afla Romania si contextul social in care se afla Romania, (...) un sistem in doua tururi ar fi mai reprezentativ pentru diversitatea de opinii politice (...) pe care o avem", a spus Ciolos, la Realitatea TV, citat deEVZ.

Iohannis: Sanatatea pe ordinea de zi a CSAT.Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca a inclus problemele din sanatate pe ordinea de zi a sedintei CSAT de vineri, 27 mai, precizand ca a cerut institutiilor abilitate sa vina nu doar cu informari, ci si cu solutii. "Din pacate, s-a vazut si cu ocazia ultimului scandal public ce pagube imense pot aparea din cauza nepasarii si a coruptiei din sistemul de sanatate publica", relateazaGandul.

Adriana Saftoiu: Am ratat sansa de a fi interogata de Denise Rifai.Fostul parlamentar PNL Adriana Saftoiu a scris pe Facebook ca are un singur regret legat de faptul ca nu candideaza. "Singurul meu regret ca nu candidez: am ratat sansa de a fi interogata de Denise Rifai!", a scris Saftoiu pe pagina ei de Facebook, citata deEVZ.