Presedintele demisionar al PIN, deputatul Cozmin Gusa, a avut, sambata, un discurs extrem de dur cu privire la rezultatele partidului la alegerile pentru Parlamentul European, catalogandu-si colegii din partid care l-au scarbit drept „curve”. El le-a reprosat acestora, in calitate de sef al campaniei electorale, ca nu au reusit sa indeplineasca decat 25% din ceea ce isi propusese formatiunea sa.

„Multe lucruri m-au nemulţumit şi m-au scârbit. M-au scârbit pentru că veneau de la oameni pe care noi ne bazam, de la oameni care nu au avut curajul să spună că nu pot. Aceşti oameni, în traducere liberă în limba română, se numesc curve. În fiecare judeţ, aţi avut asemenea exemple”, a conchis preşedintele demisionar al PIN.

Adunarea Generală Na-ţională Extraordinară a PIN s-a reunit, sâmbătă, pentru alegerea noii structuri de conducere a formaţiunii, singurul candidat la funcţia de preşedinte fiind Cozmin Guşă (învingător, desigur), care a demisionat din acest post în urma rezultatelor partidului la alegerile europarlamentare.

Gandul