C.T. Popescu despre viziunea lui A. Severin asupra coruptiei: "Prima asertiune este incadrabila academic la c**t in ventilator". "A. Severin: Daca toti suntem corupti inseamna ca nimeni nu e corupt. Coruptia inseamna deviere si devierea nu poate fi a majoritatii." CTP: Prima asertiune este incadrabila academic la c**t in ventilator, asa se numeste chestia asta. Dan Voiculescu a mai folosit-o spunand, cand era in procesul cu turnatoria la Securitate, ca inainte de 1989 toti romanii au fost mai mult sau mai putin colaboratori ai Securitatii. Si acum toti suntem corupti. Nu toti suntem corupti. Si o buna parte din acest popr nu e alcatuita din corupti. Coruptii sunt la varf. Si intre ei, cu cinste, fruntas, este acest Severin [...] Pe vremuri, cand nu era asa mare ganditor, i-am dat numele de bursucul veninos acestui personaj. Este autorul celebrului raspuns la intrebarea unui jurnalist de la Academia Catavencu, daca stie ca in acest moment hidrogenul a ajuns la dublu in apa, a spus ca el a sesizat problema la Consiliul Europei inca de mult., potrivit Digi24.ro.

PoliticFoto: Colaj foto

Tudor Chirila indeamna electoratul sa semneze listele pentru ca USR sa candideze la alegerile parlamentare. Artistul Tudor Chirila a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care incurajeaza electoratul sa ia initiativa, iar pe 11 decembrie sa-si exercite dreptul la vot cu atentie si responsabilitate. Solistul trupei Vama a condamnat activitatile si strategiile celor doua mari partide politice care s-au rotit la putere, propunand ca votantii sa se orienteze catre alte formatiuni cu o viziune politica proaspata. . "In decembrie (11) ne pregatim de alegeri. De douazeci de ani Romania a fost condusa dezastruos, iresponsabil si in batjocura de doua mari partide care s-au rotit la putere. PSD, pe de-o parte, si PD, ulterior PDL, mai tarziu PNL, pe de alta parte...", scrie Romania libera.

Basescu a dezvaluit de ce "Doamna Kovesi a devenit vulnerabila": "Ea aranja cu PSD sa-i rezove problema". "Doamna Kovesi a devenit vulnerabila pentru doua lucruri carora nu le raspunde, fir-ar sa fie... Eu nu vad ca problema la ea plagiatul... Vor stabili niste oameni de specialitate ce a fost acolo. Ea are doua probleme ridicate de Ghita: daca intr-adevar, domnia sa stia, a fost partasa intr-un fel sau altul, la mistificarea raportului tehnic? Acest lucru se intampla cand eu eram in plina campanie de suspendare. Ce ma deranjeaza dincolo de o eventuala participare la aceasta mistificare, este ca ea aranja cu PSD sa-i rezove problema, daca e asa cum spune Ghita. A doua problema este ca sustine ca nu a fost prietena cu Ghita, dar intre timp au aparut informatii ca ei se vizitau acasa, si acolo se intalnea si cu Ponta", a declarat Basescu, citat de EVZ.ro.

Ghici cine e la masa cu Elena Udrea? Antena 3 a prezentat, joi seara, in emisiunea Sinteza Zilei, mai multe imagini, in premiera, de la mai multe intalniri interesante. In imagini sunt Alina Bica si Elena Udrea, dar mai sunt si cateva personaje surpriza. Si, din toate informatiile, unul dintre cei mai interesanti oameni din imagini este Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, anchetat in dosarul Black Cube. In ultimele luni, Dragomir s-a afisat in compania a numerosi oameni de afaceri si politicieni cunoscuti, care au cu toti acelasi numitor comun: sunt anchetati sau au fost trimisi in judecata de DNA, potrivit Antena3.ro.

K. Hunor critica Parlamentul: E o gluma. Presedintele UDMR a criticat Parlamentul pentru ca nu mai "controleaza Executivul in niciun fel" si a precizat ca "este o gluma de un an sau chiar mai mult". Din acest motiv, presedintele UDMR spera ca dupa 11 decembrie noul guvern sa fie politic. De asemenea, liderul UDMR a declarat ca deocamdata nu a discutat cu alte partide despre o eventuala alianta pentru formarea Guvernului, relateaza News.ro.