„Rahaturi”, „manarii”, „facaturi” venite din partea adversarilor sai politici. Asa a catalogat Victor Ponta relatarile presei despre faptul ca ar fi intrerupt orele de sport la o scoala din Motru, pentru a juca o partida de fotbal cu edilii locali. Ponta se considera o victima a celor care sunt ingrijorati ca ar putea candida la Primaria Capitalei si spune ca astfel de atacuri ar putea sa-l faca sa se hotarasca sa candideze.

EVZ: In legatura cu scandalul meciului de fotbal de la Motru..

.

Victor Ponta: Chiar voiam si eu sa vorbesc cu voi, cei de la „Evenimentul zilei”, si sa va intreb cateva lucruri. Spuneti-mi si mie, cum incapeau 240 de elevi intr-o sala de sport? A fost frumos. M-am distrat. La fel si aia ca la ora 6 seara erau cursuri pe care noi le-am intrerupt cu meciul de fotbal. Nu erau cursuri la ora aia. Chiar m-am interesat ieri daca erau cursuri.

Nu erau nici macar ore obisnuite. A fost o manarie, dar una prost facuta. Faptul ca despre mine si Sorin Oprescu au aparut zvonuri ca am putea candida la Primaria Capitalei a determinat aparitia acestor rahaturi. Cineva a luat in serios ceea ce s-a scris in ziare despre posibila mea candidatura si s-a speriat.

Vreti sa spuneti ca articolele din presa despre meciul de fotbal de la Motru au fost comandate?

Da, au fost comandate. Au fost comandate de cineva ingrijorat ca as putea candida la Primaria Capitalei.

Cine le-a comandat?

Stiti bine cine.

Cineva din PSD sau adversarii politici de la alte partide?

O sa vedeti cine pentru ca vor mai aparea si altele. Sunt sigur ca ma mai asteapta si alte atacuri, pentru ca jocul e mai mare si asta a fost doar prima salva de tun.

Dar cu candidatura cum ramane? V-ati razgandit?

Nu aveam de ce sa ma razgandesc, pentru ca nu am luat nicio decizie. Astept insa ca „prietenii” mei sa ma mai puna de patru-cinci ori tot asa pe prima pagina si s-ar putea sa le fac o surpriza urata si sa iau hotararea sa candidez.

Evenimentul Zilei