Sebastian Ghita va fi audiat, de la Belgrad, prin videoconferinta, la Comisia parlamentara de control a SRI, miercurea viitoare sau peste doua saptamani, a declarat, potrivitRomania TV, pentru postul de televiziune, seful Comisiei, Claudiu Manda.

Sebastian GhitaFoto: TVR

"Cu siguranta, da. Am vazut pe o retea de socializare ca si domnul Ghita ar dori sa fie audiat, pentru ca nu este obligat sa vina la comisie. Mi-as dori sa-l audiem foarte repede, ceea ce inseamna miercuri, saptamana viitoare, pentru ca marti il audiem in continuare pe domnul Dragomir, sau la o saptamana dupa. Depinde si de toate chestiunile tenhice", a spus Claudiu Manda, seful Comisiei de control a SRI, la Romania TV, in contextul in care informatia ar fi aparut prima daca pe pagina de Facebook a lui Victor Ciutacu.

Claudiu Manda a mai spus, potrivit sursei citate, ca omul de afaceri Sebastian Ghita va fi audiat in "in calitate de cetatean roman care poate sa spuna Comisiei elemente, detalii, probe privind activitatea Serviciului Roman de Informatii, nu neaparat in calitatea de fost membru al Comisiei".