Vadim Tudor ar putea ramine miine fara organizatia de tineret a partidului sau. Citeva mii de membri ai OT-PRM sint asteptati sa se inscrie simbata in TSD, organizatia de tineret a PSD.

„Nenorocirea“ vine la aproape o luna de la transferul Liei Olguta Vasilescu de la PRM la PSD. Olguta Vasilescu era sefa a OT-PRM, purtator de cuvint al PRM si unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii conduse de Vadim Tudor. Intrebata ieri despre transferul catre PSD a intregii organizatii de tineret a PRM, Olguta Vasilescu a preferat sa nu comenteze: „Nu pot sa confirm, nici sa infirm. Dar cine v-a spus?“. De altfel, nici PSD nu a dorit sa confirme oficial impresionantul transfer pe care-l pune la cale pentru miine.

Presedintele TSD, Nicu Banicioiu, ne-a spus ca si-ar dori sa lucreze „cit mai bine“ cu OT-PRM, organizatie pe care o apreciaza „pentru tot ce a realizat de-a lungul anilor“.

Surse din PSD ne-au declarat ca simbata, la reuniunea conducerii TSD, se va lua act de inscrierea intregii organizatii de tineret a PRM. Tot simbata se va lua decizia cooptarii unora dintre transferati in conducerea TSD. Este posibil ca Andrei Iucinu, actualmente membru al PRM, sa devina purtator de cuvint al TSD. Intrebat ieri despre aceasta posibilitate, Iucinu a declarat: „Nu am nimic de comentat“.

Cotidianul