Gigi Becali si Viorel Hrebenciuc sustin ca prietenia dintre ei s-a terminat.

„Nu mai vorbesc cu el de exact doua luni. M-am certat cu el si nu o sa mai vorbesc cu el niciodata. Poate o sa mai vorbesc, dar prieten nu voi mai fi. Mi-a demonstrat ca nu imi e prieten“, a declarat Gigi Becali, joi seara, la emisiunea „Nasul“, de la B1. Becali a spus ca supararea lui Hrebenciuc a fost cauzata de „gluma“ sa ca va fi nasul de cununie al Elenei Basescu cu Andrei Hrebenciuc.

„Intr-o discutie telefonica mi-a demonstrat ca nu imi e prieten. Expresiile pe care le-a spus mi-a aratat (sic!) ca nu mi-a fost prieten, mi-a vorbit ca unui strain. Putea sa ma injure si sa imi ramana prieten, dar mi-a vorbit ca unui strain. Si asta tot din cauza lui Elena Basescu cu baiatul lui (n.r. - cuplul supranumit „Romeo si Julieta“, recent despartit). De la discutiile alea, cu glumele mele, cu ce faceam eu. Dar a avut o expresie care mi-a demonstrat ca unui prieten nu ai cum sa-i vorbesti asa“, a detaliat Becali. Acesta a refuzat sa spuna despre ce expresie e vorba.

„Ma, a folosit o expresie care m-a scarbit. Si tonul cum a folosit-o. Si l-am sunat din nou, ca mi-a inchis telefonul si am zis: «Avea dreptate lumea, tu nu mi-ai fost niciodata prieten». Si a folosit iar expresia aia, si de atunci la revedere. M-am inselat“, a declarat Becali la „Nasul“. Viorel Hrebenciuc a confirmat ca este suparat pe Becali.

„Da, eu m-am certat cu el“, ne-a declarat Hrebenciuc, confirmand cele spuse de Becali. El a refuzat sa dezvaluie ce cuvinte i-a adresat lui Becali.

Evenimentul Zilei