​Dăncilă: E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE. Cine să vină, cu ce sprijin parlamentar? Viorica Dăncilă a afirmat că există “o convergenţă” între criticile de la nivel european la adresa României şi luările de poziţie ale preşedintelui Iohannis, dar şi ale altor lideri politici cu scopul “disperat” să plece Guvernul PSD-ALDE. “Aş fi vrut să nu văd, dar, oricine, cu un minim interes pentru actualitate, care se informează, poate constata convergenţa acestor dorinţe sau intenţii de dărâmare ale Guvernului actual. E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE! Ca să ce, cine să vină, cu ce sprijin parlamentar? De fapt, eu cred că este o mare inconştienţă, care ne poate face rău. Până acum, astfel de agitaţii politice nu au contaminat mediul economic, dar vedem reacţiile, vedem reacţiile pe care le au alte state în legătură cu declaraţiile preşedintelui României, declaraţiile anumitor partide politice.", a spus ea potrivit Stirile ProTv.

politicFoto: Colaj foto

Florin Iordache neagă evidența și spune că nu a făcut semne obscene către Opoziție: Vi s-a părut, e un gest normal. Deputatul PSD Florin Iordache a negat miercuri faptul că ar fi făcut semne obscene față de deputații Opoziției, deși imaginile video și fotografiile demonstrează că acesta le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mâini deputaților PNL și USR. „Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?”, a pretins Iordache. La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: „V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul”, a spus el potrivit G4media.

Cioloș: Trebuie oprit atacul tâlharilor asupra justiţiei. "Acest guvern nu mai reprezintă așteptările poporului român, ei trebuie să plece. România a ales cu bună știință să intre în UE, cei din PSD știu foarte bine în ce condiții a fost deschis MVC, acel raport a fost consultat, așa e procedura, este consultat cu autoritățile din România, sunt fapte acolo, însă, iată că sunt fapte pe care românii le strigă în piață de un an jumătate. Acești indivizi care au pus mâna pe Parlament continuă să nu recunoască acest lucru, a spus Dacian Cioloș la Digi24.

Răspunsul PSD după cel mai dur raport MCV: degetul mijlociu. Deputaţii PSD-ALDE au sfidat forurile europene şi au votat în continuare modificarea legislaţiei penale, susţinând de la tribuna Parlamentului că vor o ţară independentă care se conduce singură. Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei, a arătat degetul mijlociu Opoziţiei. El a venit cu un răspuns acid. „Vom merge mai departe cu toată opoziţia dumneavoastră şi vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care Comisia Europeană şi Parlamentul European o arată împotriva României. Vrem o ţară independentă! Vrem să ne conducem noi! Este josnic ceea ce faceţi!”, scrie Adevarul.

Cum a contracarat guvernul cele mai dure critici și sancțiuni politice de la Bruxelles de după integrarea în UE. Principalele linii de manipulare. Guvernul Dăncilă, Dragnea, Tăriceanu, PSD și Antena 3, rămasă cam singură în tranșeul anti-UE, au pus marți în circulație o serie de manipulări și minciuni flagrante menite să contracareze cele mai dure critici și sancțiuni politice venite de la Bruxelles după integrarea României în UE în 2007. Care sunt, așadar, predicatele utilizate pentru a contracara rezoluția Parlamentului European privind derapajele democratice și raportul MCV referitor la pașii înapoi din justiție, ambele un veritabil vot de blam adresat guvernului de la București. Manipularea: Votul din Parlamentul European este un vot împotriva României, iar europarlamentarii români care au votat rezoluția sunt trădători. Antena 3 a întocmit un fel de listă a rușinii, un panou al dezonoarei, scrie G4media.