Conducerea PNL il sustine pe ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, in tentativa sa de a candida la Primaria Generala a Capitalei. Simbata, in cadrul Delegatiei Permanente a partidului, care a avut loc la Brasov, premierul Calin Popescu Tariceanu l-a laudat, conform unor surse liberale, pe Orban pentru ca doreste sa isi asume responsabilitatea candidaturii si l-a asigurat de tot sprijinul sau. La rindul sau, Ludovic Orban a confirmat pentru Cotidianul ca este sustinut de catre conducerea partidului pentru a ataca Primaria Bucurestiului. „Da, am sprijinul partidului si voi candida”, a precizat Orban.

Tot simbata, Tariceanu a mai recomandat ca, pentru primariile importante din tara, „sa fie desemnati candidati cu vizibilitate mare in presa”. „Cei care vor candida trebuie sa aiba o vizibilitate in presa de genul celei pe care o are, de exemplu, colegul nostru, Varujan Vosganian”, a aratat Tariceanu.

Pentru Cluj sint vehiculate numele presedintelui CJ Cluj, Marius Nicoara, cel al deputatului Horia Uioreanu si chiar cel al Noricai Nicolai.

Cotidianul